Varen er desværre ikke længere til salg.
Se vores udvalg af varer inden for samme område.
{{totalNumberOfHits()}} varer -

Køb din babynest online

En babynest er for mange nybagte forældre et must. Og det er ikke uden grund, at den bliver mere og mere populær blandt småbørnsforældre. For babynesten har nemlig rigtig mange funktioner og anvendelsesmuligheder.

Hvad er en babynest?

Selvom baby er kommet ud, så er der stadig behov for tryghed. Det er nemlig en stor omvæltning for den lille nyfødte, da der bl.a. er mange nye indtryk, der skal bearbejdes. Og til det er en babynest ideel.

En babynest er en form for rede til babyer, der kan bruges fra nyfødt til omkring seks måneders alderen. Babynesten har en blød pudekant hele vejen rundt om madrassen i bunden, som omkranser din baby, hvilket netop giver den samme tryghed, som da han eller hun var inde i maven.

Babynesten kan bruges i løbet af dagen, mens du tager dig af praktiske ting, uden at du skal bekymre dig om, at din baby ruller ned af sengen eller ned fra sofaen. Pudekanten sikrer nemlig, at din baby ikke falder nogen steder.

Nesten er også ideel at bruge i vuggen eller barnevognen. En nyfødt baby er nemlig vant til at ligge klemt, og her kan vuggen og barnevognen virke store. Det sikrer en tryg søvn, som både gavner jer som forældre og den lille.

Der er mange gode grunde til at købe en babynest:

- Den er god til samsovning
- Den danner en tryg og rolig ramme for baby
- Den er praktisk og nem at flytte rundt på
- Den kan tages med overalt
- Den er et godt supplement til babysengen

Stort udvalg af babyreder på Coop.dk Shopping

På Coop.dk Shopping forhandler vi et bredt sortiment af de populære babyreder i forskellige prisklasser.

Blandt vores udvalg finder du den populære Baby Dan babynest og produkter fra Markland, Easygrow, BabyTrold og Manostiles i alt fra flotte mønstre og farver til bløde og lækre materialer.

Mange af modellerne er i økologisk bomuld og tåler opvaskemaskine. Nogle kan indstilles i to forskellige størrelser, så babyreden nemt kan udvides i takt med, at den lille vokser. Andre kan også bruges som både støttepude til den gravide mave og som ammepude.

Så vil du gerne give dit barn ekstra tryghed, når du ikke har ham eller hende i armene, så er en babynest nyttig.

Indtast gyldig e-mail

loading

Der er sket en fejl! Prøv igen senere.

Coop Danmark A/S må sende mig e-mails med markedsføring om produktsortimentet, kampagner, konkurrencer, inspiration, CSR-tiltag og
events fra Coop.dk, samt medlems- og partnerfordele. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Se Coops privatlivspolitik.

Til toppen