Forside » Anbefalinger » Termotøj
termotøj

TERMOTØJ TIL BØRN

Termotøj til børn er svært at undvære i det danske klima. Til kølige dage inden flyverdragten skal findes frem og under regntøjet på våde dage. Termotøj skal kunne holde til at leg i sandkassen, ture på rutsjebanen, kravle i træer og meget mere. Så hvilket termotøj er bedst? Jeg har testet nogle forskellige mærker af termotøj – læs mine anmeldelser herunder. Termotøjet er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

termotøj

Bedst i test – bedste yderlag – vandskyende overflade

Mikk line laver super lækkert termotøj. Jeg er ret stor fan af denne coatede udgave, som de kalder Duvet. Den varmer som termotøj, men har fået en overfladebehandling, der gør termotøjet vandafvisende. Det er ikke vandtæt og ikke regntøj, men nok til at holde dug og let regn væk. Overflade gør det også nemt at tørre pletter væk med en klud i stedet for en tur i vaskemaskinen. Pasformen er god rummelig som Mikk Lines basis termotøj og nemt for de små at komme i selv. Dette termotøj vinder testen som bedste yderlag. Hvis du ønsker mellemlag – altså noget der kan gå under regntøjet, så vil jeg anbefale Mikk Line basis eller termotøj fra Wheat i stedet.

termotøj

Bedst til prisen

Termotøj fra Mikk Line er uden tvivl testens bedste produkt til prisen. Termotøjet er nemt at komme i og er af en god slidstærk kvalitet. Det er let vandskyende og ikke vandafvisende som Mikk Line Duvet termotøj. Derimod er dette basis termotøj godt under regntøjet, hvilket Duvet ikke fungere så godt til. Kvalitetsmæssigt er Mikk Line og Celavi meget lig hinanden, men grunden til at Mikk Line vinder bedst til prisen er afslutningen ved halsen. Mikk Line går lidt længere op i halsen og skærmer bedre mod vinden. Lille og ikke afgørende detalje for dit valg. Så hvis du mangler budgetvenligt termotøj, kan varmt anbefale både Mikk Line og Celavi.

termotøj

Bedst i test – Bedste mellemlag – Blødeste kvalitet

Wheat er klart en af mine favoritter. Wheat laver klart det blødeste termotøj på markedet. Det er lidt tykkere i kvaliteten end Mikk Line og Celavi, men passer stadigt perfekt under regntøjet. Termotøjet fra Wheat er slidstærkt og klarer fint at blive vasket jævnligt. Kan tilmed tørretumbles, så i tilfælde af uheld eller andet kan dette termotøj sagtens vaskes, tørres og være klar igen til næste dag. Det eneste der er svært ved Wheat er at vælge imellem de mange smukke prints og farver. Et virkelig godt køb som sagtens kan bruges til flere børn.

termotøj

Et godt basis termosæt

Termotøj fra Celavi er yderst budgetvenlig og fint i kvaliteten. Termotøjet er nemt at komme i og er af en god slidstærk kvalitet. Det er let vandskyende og ikke vandafvisende som Mikk Line Duvet termotøj. Derimod er dette basis termotøj passe under regntøjet, hvilket Duvet ikke fungere så godt til. Kvalitetsmæssigt er Mikk Line og Celavi meget lig hinanden. Mikk Line går lidt længere op i halsen og skærmer bedre mod vinden. Lille og ikke afgørende detalje for dit valg. Så hvis du mangler budgetvenligt termotøj, kan varmt anbefale både Mikk Line og Celavi.

termotøj

Godt slidstærkt termotøj

Termotøjet fra Marmar kan du have i flere år og til flere børn. Jeg har et sæt fra Marmar, som har holdt til 4 børn og stadigt hverken har huller eller andet. Så god kvalitet. Marmar har i de små størrelser lavet slidforstærkning bagpå og på knæene, så der ikke så nemt slides hul. Kvaliteten er let og kan sagtens passe under regntøjet. Det er ikke så blødt som termotøj fra Wheat, men mere slidstærkt end Celavi og Mikk Line. En enkelt stjerne mister de dog ved pasformen på jakken. Jeg synes den er lidt for bred og firkantet over skulderne og lidt smal i ærmerne. Det kan være svært at klemme en striktrøje under jakken. Her er Wheat lidt mere rummelig. Men hvis du har et petit barn, kan Marmar være helt perfekt.

termotøj

Blødt og lækkert termosæt

Termotøjet fra Liewood er lige så lækkert blødt som Wheat. Det er vandafvisende og vindtæt og nemt at komme i for den små. Kvalitetsmæssigt fortjener Liewood bestemt 5 stjerner. Termosættet fra Liewood får dog “kun” 4 stjerner, da de i min bod trækker ned at man kun kan købe termotøjet som et sæt og ikke enkeltvis. Men bestemt lækkert termotøj.