Forside » Anbefalinger » SIKKERHEDSGITTER

SIKKERHEDSGITTER

Er din baby begyndt at bevæge sig væk fra aktivitetstæppet, er det nu du skal give hjemmet et sikkerhedstjek. Hvis du har trapper, brændeovn eller rum du ikke ønsker baby skal færdes i, vil jeg anbefale dig at købe et sikkerhedsgitter.

Jeg har valgt at fremhæve to forskellige typer af sikkerhedsgitter; presmonteret og vægmonteret. Det presmonterede sikkerhedsgitter skåner væggen for skruer og huller og er klart min favorit. Den kan bruges alle steder. Jeg vil dog ikke anbefale at bruge den ved toppen af en trappe, hvis presset mod forventning skulle løsne sig mens barnet læner sig ind over det. Her vil jeg anbefale et vægmonteret sikkerhedsgitter i stedet, da det skrues fast på væggen.

Presmonteret sikkerhedsgitter

sikkerhedsgitter

Testvinder -super nem montering

Babydan er kendt for at sætte sikkerheden i højsædet og jeg har derfor valgt at fokusere på deres forskellige modeller af sikkerhedsgitter. Perfect close er min favorit – den er super nem at montere og kan let flyttes rundt i hjemme. Den er også nem at tages med på tur, hvis gæsters hjem eller sommerhuset har brug for lidt ekstra sikkerhed. Perfect Close er et godt valg og kan helt klart anbefales.

sikkerhedsgitter

Reklamationsret i fysisk butik

Babydan Anne et lignenede sikkerhedsgitter som Babydan Perfect Close. Samme mål, funktion og montering. Babydan Anne kan dog købes i Babysam. Du har dermed mulighed for at returnere eller reklamere i en fysisk butik fremfor online. Babydan Anne kan altså anbefales på ligefod med Babydan Perfect Close.

Vægmonteret sikkerhedsgitter

sikkerhedsgitter

Fleksibel og nem montering

Babydan Flexifit kan vægmonteres næsten alle steder, da vægbeslagene kan vinkles. Dette sikkerhedsgitter passer til åbninger fra 67-105,5 cm. Det kan ikke forlænges, så skal passe indenfor disse mål. Babydan Flexifit og Babydan Ebba er samme type sikkerhedsgitter, men har blot forskelligt navn alt efter hvor det sælges.

 

BABYDAN EBBA

Fleksibel og nem montering

Babydan Ebba et lignenede sikkerhedsgitter som Babydan Flexifit. Samme mål, funktion og montering. Babydan Ebba kan dog købes i XX. 

 

Vejl. pris fra: xx kr

babydan sikkerhedsgitter

Kan længes i den uendelige

Babydan Flex kan vægmonteres og forlænges i det uendelige. Perfekt rundt om brændeovnen eller store døråbninger.

Babydan Flex og Babydan Olaf er samme type sikkerhedsgitter, men har blot forskelligt navn alt efter hvor det sælges.

 

BABYDAN OLAF

Babydan Olaf et lignenede sikkerhedsgitter som Babydan Flex. Samme mål, funktion og montering. Babydan Anne kan dog købes i xx. 

 

Vejl. pris fra: xx kr

MÅSKE DU OGSÅ VIL LÆSE…