Forside » Anbefalinger » BABYSENGETØJ

BABYSENGETØJ

Du kan her læse om det lækreste babysengetøj på markedet. Jeg har testet forskelligt babysengetøj og vurderet dem på kvalitet, design og pris. Du kan læse min anmeldelser og anbefalinger af det lækreste babysengetøj herunder.

Sengetøj er jo meget et spørgsmål om smag og behag. Der findes så mange forskellige designs og kvaliteter, så vælg det du vil glædes over at putte din lille stjerne trygt i. Jeg er personligt mest til rolige farver og ikke for vilde prints og har altid valgt økologisk bomuld eller hør/silke til mine børn. Har lavet en anmeldelse af mine favoritter her.

babysengetøj

STUDIO FEDER rammer tidens ønske om æstetik og naturfarver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg elsker den bløde stenvaskede økologiske bomuldskvalitet og farverne er så flotte. Et super godt valg, hvis du sætter pris på økologisk baby sengetøj.

KONGES SLØJD overrasker konstant med de smukkeste prints og jeg har været trofast tilhænger fra de startede. Deres kvalitet på økologisk baby sengetøj er med tiden blevet en super blød bomuld. Bestemt en af favoritterne herhjemme. Et andet stort plus er også at Konges Sløjds smukke prints altid bliver lavet i andre produkter til baby også, så som babynest, stofbleer, pusletasker, puslepuder m.m. Jeg synes dog kvaliteten falmer lidt efter mange vask, men dog ikke mere end jeg stadigt giver dem 4 stjerner. Det største “minus” er at det er svært at vælge mellem de mange flotte prints 🙂

babysengetøj
babynest

En fryd for øjet

Så blødt, så blødt og bare smukke farver. BORN Copenhagen oser af luksus og har virkeligt formået at skabe nogle smukke prints. En ekstra stjerne gives fordi de smukke prints også bliver lavet i andre babyprodukter, så som babynest, stofbleer og, puslepuder.

Cam cams fantastiske univers er en favorit blandt mange. Cam cam babysengetøj findes i de skønneste prints. Der er bestemt noget for alle. Økologisk baby sengetøj i en bomuldskvalitet, der er blød og lækker. Jeg synes dog kvaliteten bliver lidt mere slidt efter flere vask end de andre mærker jeg har prøvet – derfor “kun” 4 stjerner.

Cam Cam babysengetøj