Forside » Anbefalinger » BABYSENGETØJ

BABYSENGETØJ

Du kan her læse om det lækreste babysengetøj på markedet. Jeg har testet forskelligt babysengetøj og vurderet dem på kvalitet, design og pris. Du kan læse min anmeldelser og anbefalinger af det lækreste babysengetøj herunder.

Sengetøj er jo meget et spørgsmål om smag og behag. Der findes så mange forskellige designs og kvaliteter, så vælg det du vil glædes over at putte din lille stjerne trygt i. Jeg er personligt mest til rolige farver og ikke for vilde prints og har altid valgt økologisk bomuld eller hør/silke til mine børn. Læs anmeldelser af mine favoritter her.

babysengetøj

KONGES SLØJD overrasker konstant med de smukkeste prints og jeg har været trofast tilhænger fra de startede. Deres kvalitet på økologisk baby sengetøj er med tiden blevet en super blød bomuld. Bestemt en af favoritterne herhjemme. Et andet stort plus er også at Konges Sløjds smukke prints altid bliver lavet i andre produkter til baby også, så som babynest, stofbleer, pusletasker, puslepuder m.m. Det største “minus” er at det er svært at vælge mellem de mange flotte prints 🙂

babynest

En fryd for øjet

Så blødt, så blødt og bare smukke farver. BORN Copenhagen oser af luksus og har virkeligt formået at skabe nogle smukke prints. En ekstra stjerne gives fordi de smukke prints også bliver lavet i andre babyprodukter, så som babynest, stofbleer og, puslepuder.

Cam Cam babysengetøj

Cam cams fantastiske univers er en favorit blandt mange. Cam cam babysengetøj findes i de skønneste prints. Der er bestemt noget for alle. Økologisk baby sengetøj i en bomuldskvalitet, der er blød og lækker. Jeg synes dog kvaliteten bliver lidt mere slidt efter flere vask end de andre mærker jeg har prøvet – derfor “kun” 4 stjerner.

babysengetøj

STUDIO FEDER rammer tidens ønske om æstetik og naturfarver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den stenvaskede økologiske bomuldskvalitet er en smagssag. Jeg synes personligt at det er skønt at ligge i som voksen og fint til juniorsengetøj. Men som babysengetøj synes jeg at det bliver for “stift” at svøbe baby i. Et super godt valg, men mest til større børn.