Forside » Anbefalinger » PUSLETASKE

PUSLETASKE

Hvad er en pusletaske? Er en pusletaske nødvendig? Hvilken pusletaske skal man købe?

Pusletasker er lavet med tanke for alt det man kan have med til sin baby uden det hele roder rundt oveni hinanden. Der er ofte afmålte lommer til bleer, vådservietter, sutteflasker m.m., så du hurtigt kan finde de ting du har brug for.

Jeg har testet forskellige pusletasker og vurderet hver pusletaske på funktion, kvalitet, design og pris. Håber du finder inspiration til dit køb her.

pusletaske

Testvinder – Klar favorit

Cama Copenhagen har lavet en helt genial pusletaske. Designet fungerer som et mobilt puslebord. Når tasken åbnes helt op, foldes en blød madras ud og alt hvad du har brug for opbevares i små lommer ved siden af. Baby kan derfor ligge trygt og godt og blive skiftet næsten alle steder – også selvom det er på et hårdt flisegulv, på en bænk i parken eller hvor I nu er henne. Pusletaskens yderstof er af vandtæt materiale, så den kan holde til regn uden at suge fugt. Tasken har rigeligt plads til skiftetøj, bleer og andre baby nødvendigheder. Tasken har to praktiske ekstra lommer inde i tasken, behøver du ikke at have hele tasken pakket ud for at tilgå det. Derudover er der en lille og stor lomme udenpå tasken til nøgler, telefon og andre små ting. Du kan til tasken tilkøbe to smarte holder til at sætte på barnevognen eller klapvognen. Så kan du nemt klikke tasken på holderne, når I skal på tur. En klar favorit og bestemt et godt køb!

pusletaske

Konges sløjd kan noget med prints og farver. Det glæder også for deres pusletasker. Tasken er lavet i blød oekotex-certificeret polyester og bomuld, som er Bionic Finish Eco overfladebehandlet og dermed vandtæt. Fordelingen i pusletasken er helt perfekt – der er et indbygget pusleunderlag og mange forskellige rum af gode størrelser, så bleer, tøj mm. kan holdes adskilt. Pusletaske fra Konges Sløjd er en af mine favoritter fordi jeg altid lige slæber lidt ekstra med og det er den rummelig nok til at kunne klare. Faktisk kan den rumme skiftetøj til flere børn ad gangen, hvilket er en stor fordel i vores hjem 😉 Udover de mange gode rum indeni tasken, har tasken også to udvendige lommer, hvoraf den ene har en smart og direkte åbning til vådservietter. Helt genialt, da det altid er dem man står og leder efter. Den anden lomme udenpå kan rumme nøgler og andre ting, du hurtigt skal kunne komme til. Tasken har desuden en fast bund, der gør den mere stabil end andre pusletasker. Slutteligt vil jeg fremhæve den en stabil flaskeholder funktion, der er inde i tasken, som tilmed er lavet i “termo” som kan holde koldt og varmt. Bare et super godt køb, som helt sikkert bliver din ynglingstaske – også når børnene ikke bruger ble længere. Så er lommerne geniale til undertøj, tandbørster mm. Derfor et genialt køb også på den lange bane 🙂

studio noos pusletaske

Pusletasken fra Studio Noos er den pusletaske, jeg har testet, der minder mest om en almindelig taske. Faktisk er den som en kæmpe stor mulepose/stofpose. Pusletasken har kun et stort rum, men til gengæld er den så rummelig at du sagtens kan have et pusleunderlag deri samt alt andet du skal have med på tur. Et stort plus ved denne skønne taske er den lange rem/hank, der gør at tasken både kan bæres over kryds og hænge på barnevognsstyret (så længe tasken ikke er for tung). En virkelig lækker pusletaske, som både har et fedt design og god anvendelighed – også når der ikke skal pusles mere.

hospitalstasken

Cam Cam er svær at komme udenom, når det gælder pusletasker. Deres pusletaske er blød og den smudsafvisende yderside og inderside gør den praktisk at have med på farten. Pusletasken har en god opdeling med store rummelige lommer. Størrelsen på tasken passer fint under de fleste barnevogne og klapvogne. Der medfølger ikke et pusleunderlag til tasken, men kan købes ved siden af, hvilket jeg klart vil anbefale. Så har du altid et rent og trygt sted at pusle baby. Se forskellige bud på pusleunderlag længere nede på siden. Et stort plus for Cam Cams pusletasker er også deres design og mange flotte farver. De skriger ikke pusletaske langt væk og sagtens kan bruges som weekendtaske eller lignenede efterfølgende. Du skal dog være opmærksom på at du køber den nyeste model fra Cam Cam. Lynlåsen er lavet længere på de nye modeller, hvilket gør det meget nemmere at komme ned i tasken.

Prisvenlig pusletaske

Pusletasken fra Kidzroom er en god budgetvenlig pusletaske, som kan alt det nødvendige. Den er rummelig og har gode lommer både indvendigt og udvendigt, så tingene kan opdeles. Der medfølger et tyndt pusleunderlag og en flaskeholder og tasken fåes i flere forskellige farver og mønstre. Selve kvaliteten på stoffet og håndtagene er ikke så blødt og lækkert som på nogle af de andre modeller, men prisen taget i betragtning, synes jeg man får rigtig meget for pengene og tasken er bestemt ikke noget forkert valg.

odder pusletaske

ODDER

Klassisk pæn, men lidt lille

Odder har lavet denne klassiske pusletaske. Stilrent sort look, så både mor og far vil holde den. Tasken er lavet med afstivere, så den ikke klasker sammen og det er bestemt et fordel ved den. Derudover synes jeg at det medfølgende pusleunderlag er godt lavet, så den side baby bliver skiftet på er en gummiagtig overflade og derfor meget nem at gøre ren – stort plus. Når det så er sagt må jeg også sige at tasken ikke så stor nok – i hvert fald ikke hvis man skal have pakke til flere børn. Tasken er opdelt med et lille og et stort rum som på sin vis er godt, men jeg vil dog ønske at Odder havde lavet det store rum bredt nok til at pusleunderlaget ikke behøver stå på skrå dernede i. Sammenholdt med prisen får Odder derfor kun 3 stjerne for denne taske.

Vejl. pris: 899 kr

Systematisk og praktisk

Pusletaske fra Skip Hop har god plads og en masse praktiske lommer – hele 10 fordelt indeni og udenpå, så her har du mulighed for at pakke systematisk med alt adskilt og hurtigt finde det du mangler. Der medfølger en vand og smudsafvisende madras, som nemt kan foldes sammen og tages med. Tasken har en pæn og kønsneutral farve, hvilket muligvis gør den til en favorit for far og så kan den let sættes på klapvogn eller barnevognsstyret. Skip hop tasken kan bruges over lang tid, da dens mål passer med en 15″ bærbar computer og dermed kan anvendes som andet end pusletaske. Personligt synes jeg tasken er super praktisk og smart men ikke min egen favorit, da jeg godt lide en pusletaske med lidt mere spræl. Til gengæld synes min mand at denne taske er rigtig smart 😉

voksi_ida-ising_citybag_black_open_shadow

Eksklusiv og praktisk

Ida Ising tasken var en af mine første pusletasker – dengang var det en fold-ud madras og opbevaringslommer med hank omkring – smart altid at have en tryg puslemadras med, men ikke smart at man altid skulle have det hele pakket ud for at komme ind til tingene i lommerne. Nu har Voksi opgraderet den oprindelige taske, så man nu får en rummelig ruskindstaske, hvor fold-ud madrassen kan ligge nede i. Derudover har de også tilføjet en termoflaskeholder og stropper til at fastgøre pusletasken til barnevognen. Fordelen ved denne taske er at den sagtens kan bruges som alm. taske, når man ikke længere har brug for puslefunktionen. Derudover synes jeg tykkelsen på madrassen og de rummelige lommer gør den til en luksus pusleplads on the go for baby. Personligt kunne jeg dog godt have tænkt mig lidt mere plads i selve tasken og så er det jo en smagssag om man er til ruskind.

ANBEFALINGER TIL PUSLETASKER

Helt nøgternt kan man jo i princippet bruge en hvilken som helst taske til pusletaske. Den skal bare være af en rummelig størrelse. Men når det så er sagt, så har rigtige pusletasker altså nogle designmæssige fordele, som du bliver glad for i dit barns første år, hvor du kommer til at skifte en hel del bleer på farten.

Pusletasker er lavet med tanke for alt det man kan have med til sin baby uden det hele roder rundt oveni hinanden. Der er ofte afmålte lommer til bleer, vådservietter, sutteflasker m.m., så du hurtigt kan finde de ting du har brug for. Håber du har fundet inspiration i mine anmeldelser og fundet din nye favorit pusletaske.

 Har du brug for andet til din baby, kan du læse min baby shopping guide her.

MÅSKE DU OGSÅ VIL LÆSE…