Forside » Anbefalinger » PUSLEPUDE
puslepude

PUSLEPUDE

Du kan her læse anmeldelser af de bedste puslepuder på markedet og nederst på siden kan du læse mere om puslepuder og mine anbefalinger. Jeg vurderet hver puslepude på funktion, kvalitet, design, pris og sikkerhed.

Den klassiske skum puslepude

 Jeg har, som skrevet, selv brugt denne type pude i mange år og det fungere super fint. Baby ligger blødt og de forhøjede sider gør at puden også er forholdsvis trillesikker. Eneste minus ved denne type pude er at stoffet ved støre uheld skal vaskes og undværes i den tid. Den klassiske puslepude findes i mange flotte designs – jeg har samlet mine favoritter herunder. Jeg har kun valgt at fremhæve puder med økologisk bomuld med overfladebehandling, så de er vand og smudsafvisende og samtidigt uden skadelig kemi. Derudover er de alle med vaskbart betræk.

Lækreste kvalitet i økologisk bomuld med smudsafvisende overflade – 3 smukke prints

Mange smukke prints i coated økologisk bomuld – kun svært at vælge

TB583-2

Coated økologisk bomuld i mange flotte prints – find din favorit

NYE TYPER AF PUSLEPUDER

En populær nyfortolkning 

Puslepuden, Matty fra Leander i PUR skum er både blød og praktisk. Puden er vandafvisende og kan nemt rengøres, hvilket er en af pudens største fordele. PUR skummet indeholder ingen skadelige stoffer og er formstøbt med høje kanter, så baby ikke kan trille ud til siderne. Puden behøver ikke betræk eller håndklæde ovenpå, da overfladen er blød og aldrig føles kold for baby. Derudover er puden skridsikker og ligger godt fast på puslebordet – et stort plus er det faste underlag den har, så madrassen ikke kan bøje. Vær dog opmærksom på at pudens bagkant er skrå, så hele puden kan ikke skubbes ind til væggen og fylder derfor lidt mere på bordet. Så hvis dit bord ikke er så dybt, kan dette blive et problem. Jeg synes at puden holder sig super flot i brug og man kan nemt bevare hygiejnen i top. Leander har lavet en super lækker pude, men mister dog en stjerne i min vurdering på grund af den høje pris og den i mine øjne unødvendige skrå bagkant.

Æstetisk perle

Denne smukke kurv vinder alt på sit udseende og det skønne udtryk man kan få omkring sit puslebord. Praktisk taber den dog lidt i min optik, da den ikke er så rengøringsvenlig, som andre puslepuder. Men hvis man er lige så vild med den lækre kurv som jeg, kan man ligge et vandafvisende lagen ovenpå madrassen og en stofble øverst, så er det nemt at vaske i maskinen ved uheld. Når det så er sagt har puslekurvens funktion faktisk overrasket mig. Som det kan ses på billedet, fungerer kurven super godt på et badeværelsesbord, der ikke er så dybt. Min søn er for lang til at ligge på andre puslepuder på vores badeværelse, men denne kurv kan nemt vendes eller stilles på skrå, så han stadigt kan pusles på badeværelset. Derudover kan kurven nemt bruges til opbevaring, når puslefunktionen ikke længere er aktuelt.

PUSLEUNDERLAG

CAM CAM

Vejl. pris: 279,95 kr

GARBO & FRIENDS

Vejl. pris: 255 kr

KONGES SLØJD

Vejl. pris: 299 kr

GARBO & FRIENDS

Vejl. pris: 255 kr

BETRÆK TIL SKUM PUSLEPUDER

GARBO & FRIENDS

Vejl. pris fra 189 kr

GARBO & FRIENDS

Vejl. pris fra 189 kr

KONGES SLØJD

Vejl. pris: 149,95 kr

GARBO & FRIENDS

Vejl. pris fra 189 kr

ANBEFALINGER TIL PUSLEPUDER

Livet med baby kræver mange bleskift, så en god puslepude er vigtigt. Puslepuden fåes i den klassiske version med høje sider og blødt skumfyld og i den nye PUR skum version, som er formstøbt skum med en blød og vandafvisende overflade. Derudover er der også kommet puslekurve på markedet. Valget af puslepude afhænger meget af placeringen og hvor meget plads der er til den samt personlige præferencer.

Jeg har altid været glad for den klassiske skumpuslepude – jeg synes barnet ligger blødt og sikkert. Jeg vil dog anbefale dig at gå efter en udgave med økologisk bomuld, så I undgår dårlig pvc, phthalater m.m. Der er ikke den store prisforskel, så synes valget om økologi er klart at foretrække.

Den formstøbte PUR puslepude er også super smart, ikke så blød men til gengæld er den super nemt at gøre ren pga. den vandafvisende overflade. Derudover er den skridsikker og står mere sikkert på glatte overflader. 

Puslekurven har overrasket mig en del – den er super anvendelig på badeværelser med borde, der er for smalle til de almindelige puslepuder.

Håber du har fundet inspiration til dit næste køb 🙂

Læs også: Anmeldelser af bedside cribs