Forside » Anbefalinger » BABYNEST

BABYNEST

Hvilken babynest skal jeg vælge? Du kan her læse anmeldelser af de bedste babynests på markedet og nederst på siden kan du læse mere om, hvad man kan bruge et babynest til. Jeg har testet 6 forskellige babynests og vurderet dem på funktion, kvalitet, design og sikkerhed.

najell lift

Testvinde – Overraskende smart

Najell Sleepcarrier er en kombineret babynest og lift. Jeg må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til dette produkt inden test.  Jeg synes ikke den havde polstring nok som andre babynests. Men jeg må indrømme at dette produkt har overrasket mig meget positivt. Faktisk har det været mit meste brugte produkt, da min yngste var nyfødt. Det der gør den super smart er størrelsen. Najell sleepcarrier har kraftige remme, så den nemt kan tages med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller. Jeg har, med stor glæde, selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite. En anden fordel er, at man nemt kan vugge baby i søvn, da den ikke vejer ret meget i forhold til normale lifte. Klart en af mine personlige favoritter.

Liewoods økologiske babynest er både nest og lift i et. I bunden af reden er der en udtagelig træplade og der er påsyet kraftige bærehåndtag på siderne af. Det er super smart, så den er nem at løfte ud af barnevognen eller bære rundt i huset. Redens liftfunktion er testet i forhold til de gældende europæiske sikkerhedsstandarder indenfor babylifte. Jeg synes det er en super lækker babyrede  – det eneste der trækker lidt ned er at den er lidt smallere i liggemålet end de andre tests jeg har testet. Men bestemt ikke noget du skal vælge den fra på. Reden fåes i flere forskellige lækre prints.

zc15KoBA

Luksus til baby

Born Copenhagen har kræset lidt ekstra for deres smukke babynest. Reden er lavet i det blødeste økologiske bomuld og har en super smart vendbar funktion. så du kan skifte alt efter hvilken farve på stoffet du ønsker. Derudover synes jeg alt madrassens tykkelse er et kæmpe plus – med hele 3 cm ligger baby blødt og lækkert. Den lille hule kan laves større som baby vokser ved at åbne op i fodenden. Dette lækre nest fåes i 3 forskellige smukke prints.

babynest

Bedst til prisen – Skønne prints og smarte funktioner

Konges Sløjd har tænkt det smarte babynest et skridt videre og gjort deres udgave anvendelig i længere tid. Udover bindebånd i bunden, så der kan åbnes op for den voksende baby har de også tilføjet en lynlås, så den bløde pude rundt om baby kan tages af og bruges alene rundt langs kanten i tremmesengen. Et andet ekstra plus ved dette babynest er den kapok rullemadras, som medfølger – den kan let vaskes ved uheld uden hele reden skal med og samtidigt får baby glæde af kapokkens gode kvaliteter. De smukke prints fra Konges Sløjd tæller bestemt også til deres fordel. Bestemt et godt køb.

cam cam babynest

Cam Cams babynest er lækker blød i kvaliteten og fåes i forskellige rolige farver. Dette babynest  har en træbæreplade i bunden og fire stropper rundt langs kanten, som gør den mere stabil at flytte rundt på. Jeg synes dog personligt at nemmere at bære baby uden bærepladen, da jeg føler jeg bedre har fat om barnet på den måde. Men det tror jeg lidt er en smagssag. Hvis bærepladen skulle fungere mere ideelt, synes jeg reden burde have nogle længere stropper, så den bedre kunne bæres som en lift. Dette babynest kan også åbnes i den ene ende, når baby bliver for lang og kan dermed bruges op til 8 måneders alderen. Jeg synes dog der mangler noget afskærmning af stropperne, når reden er lukket, så baby ikke kan hive fat i dem eller større søskende ikke så nemt fristes til at binde dem op.

Budgetvenlig babynest

Hvis du gerne vil have en hyggelig rede til baby men ikke har det store budget til det, er dette babynest fra Minitude en god løsning. Denne rede er lavet i polyester fremfor bomuld som de fleste andre reder, men den har stadigt Oeko-Tex Standard 100-certificering, så den ikke indeholder skadelige stoffer for dit barn. Madrassen og puderne rundt er ikke så tykke, men jeg synes stadigt de forskellige nests fra Minituder er gode prisvenlige alternativer.

ANBEFALINGER TIL BABYNEST

Et babynest er i princippet ikke en must have ting, men jeg har alligevel beholdt den under denne kategori, da jeg selv har været enorm glad for at have et til mine børn. Et babynest er en lille blød rede, som skaber tryghed, da baby ligger lidt “klemt” som inde i maven mellem bløde puder. Derudover er det en nem ting at flytte rundt og kan men fordel både bruges på sofaen, i bedside crib, i barnevognen, i moseskurven og i tremmesengen, så det hele ikke føles så stort. Den lille babyrede er også fantastisk at ligge  på køkkenbordet eller i sofaen, så baby hele tiden kan være med rundt og samtidigt ligge trygt og blødt. 

Min anbefaling er helt klart testvinderen fra Najell, da du med den får en god kombination af babynest og lift. Håber du kunne bruge mine anmeldelser og har fundet inspiration til dit næste køb 🙂

Læs også: Tjekliste –  den ultimative baby shopping guide