Forside » Anbefalinger » BABY LIFT

LIFT TIL BABY

En baby lift er en fast barnevognslignende kasse, som kan stå i barnevognen eller klapvognen. Nogle babylifte kan også klikkes på et klapvognsstel og dermed fungere som kombivogn – smart. Nogen vælger også en lift til baby, da overdelen er som en barnevognskasse, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj.

Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan baby liften være en smart løsning. Jeg vil her klart anbefale den åbne baby lift fra Najell, da den er fast men samtidigt utrolig let at bære. Et af de produkter, jeg ville ønske jeg havde haft til alle mine børn.

Najell lift

Testvinder – Overraskende smart

Najell sleepcarrier er en super smart baby lift, der også fungerer som et babynest. Jeg må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til dette produkt inden test. Jeg synes ikke at den havde polstring nok som andre babynests og virkede for blød som lift. Men jeg må indrømme at dette produkt har overrasket mig meget positivt. Faktisk har det været mit meste brugte produkt ved mit sidste barn indtil han voksede fra den. Det der gør den super smart er størrelsen og vægten. Den vejer næsten ikke noget til forskel fra “normale” babylifte. Den har kraftige remme, så den nemt kan tages med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller. Jeg har med stor glæde selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite. En anden fordel er at man nemt kan vugge baby i søvn, da den, som skrevet, ikke vejer ret meget i forhold til normale lifte. Absolut et godt køb.

babyjogger lift

Super smart

Liften fra Babyjogger er rigtig smart, men selvfølgelig kun hvis du har købt klapvognen fra Babyjogger også. Lifte kan klikkes på klapvognsstellet i stedet for klapvognssædet og fungere derved som en kombivogn. Liften skaber en tryg hule for baby og er nem at tage med sig rundt. Sammen med klapvognsstellet, der ikke fylder meget, er det nemt at pakke bilen og have det hele med – selv i små biler. Denne lift er lidt mere klodset og tung at bære rundt end liften fra Najell, men er derimod mere lukket og afskærmende for baby. Så det er jo lidt en smagssag, hvad man vægter højest. Når baby vokser fra denne lift, kan jeg klart anbefale at købe en sovepose/kørepose til Babyjogger klapvognen, så kan baby trygt sove videre der, hvis du ikke ønsker/har plads til en barnevogn.

Odder lift

Kvalitetslift

Liften fra Odder oser af lækker kvalitet. Den passer perfekt ned i barnevognene fra Odder. Liggemålet er blot mindre og perfekt til babys første tid. Liften kan ikke klikkes på noget stel og er kun til at stille ned i barnevognen for at gøre den mere tryg for en lille nyfødt. Fordelen er at du kan tage liften med rundt og derved bevare et trygt sted for baby at sove. Hvis du har et sensitivt barn, kan afskærmningen være et stort plus i forhold til den åbne lift fra Najell. Ulempen er dog størrelsen og vægten – en “lukket” lift er klart mere klodset af bære rundt med sammenholdt med liften fra Najell. Men bestemt en god lift af kendt god kvalitet.

moseskurv babylift

Denne skønne moseskurv  er også taget med under kategorien, lifte, da jeg har erfaret at den passer perfekt ned i fx en City Elite klapvogn og samtidigt kan stå i en barnevogn. Den skærmer selvfølgelig ikke af som den traditionelle lift, men for os har det fungeret super fint og får bestemt en anbefaling herfra. Jeg købte den faktisk lidt for sjovt, da jeg ventede mit tredje barn – egentlig mest fordi jeg synes den var flot og så hyggelig ud. Jeg kom dog til at bruge den overraskende meget. Den er super nem og let at bære baby rundt i, så hvis baby er gået mælkekold om aftenen i stuen, kan kurven nemt bæres ind til soveværelset uden at forstyrre søvnen. Kurven kan også nemt stå ned i de fleste tremmesenge, så den ikke føles så stor. Moseskurven er ret lang, så kan sagtens bruges indtil barnet selv kan sætte sig op.

ANBEFALING TIL LIFT

Lift, moseskurv, babynest og kørepose/sovepose tjener lidt samme formål – et trygt sted for baby at sove. Nogle har brug for en af de fire typer og andre vælger at have flere. Hvad man vælger at købe afhænger blot af ens behov og præferencer.

Jeg har selv haft lidt forskelligt til mine børn og behovet har ikke været ens, da de er fra hver deres sæson og familiens behov blevet ændret for hvert barn, der kom til 🙂

En lift er en fast barnevognslignende kasse, som kan stå i barnevognen og tages med rundt. Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan liften være smart. En lift kan ved nogle mærker også kombineres med en klapvogn og derved fungerer som en super smart kombivogn – det er personligt der jeg synes den er smart.

Mange vælger også liften, da den har overdelen som en barnevognskasse, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj. Men hvis du kun tænker brug i barnevognen, vil jeg klart anbefale en sovepose med bæreplade eller babynest/liften fra Najell, da jeg synes de klassiske lift er lidt tung og klodset fremfor de andre to muligheder. 

Min anbefaling er:

  • Hvis du venter et forårsbarn/sommerbarn – køb en lift eller moseskurv og vent og se om behovet for soveposen opstår hen på efteråret. Liften fra Najell har været uundværlig ved mit sommerbarn og en sovepose til barnevognen, da efteråret/vinteren startede.
  • Hvis du venter et efterårsbarn/vinterbarn – tøv ikke med at købe en sovepose til barnevognen/kombivognen og evt. en moseskurv eller lift, hvis du føler behovet er for det. Jeg brugte selv rigtig meget en moseskurv til mit tredje barn og en sovepose til barnevognen.

Klik her for at læse om moseskurve.

Læs anmeldelser af soveposer og køreposer her.