Forside » Anbefalinger » BABYLIFT

En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse eller en åben blødere udgave med hank. For begge typer babylift gælder det, at de kan stå i barnevognen eller klapvognen og skabe et trygt sted i den første tid for baby. Nogle babylifte kan også klikkes på et klapvognsstel og dermed fungere som kombivogn – smart. Den faste babylift har en fast overdel, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj, men er lidt tung. Den åbne bløde lift er meget let og kan nem bæres med rundt og kan også fungere som babynest.

Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan babyliften være en smart løsning. Jeg vil her klart anbefale den åbne baby lift fra Najell, da den er fast men samtidigt utrolig let at bære. Et af de produkter, jeg ville ønske jeg havde haft til alle mine børn.

Najell lift

Testvinder – Overraskende smart

Najell sleepcarrier er en super smart babylift, der også fungerer som et babynest.

Jeg må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til dette produkt inden test. Jeg synes ikke, at den havde polstring nok som andre babynests og virkede for blød som babylift. Men jeg må indrømme at dette produkt har overrasket mig meget positivt. Faktisk har det været mit meste brugte produkt ved mit sidste barn indtil han voksede fra den.

Det der gør Najell Sleepcarrier super smart er størrelsen og vægten. Den vejer næsten ikke noget til forskel fra “normale” babylifte. Den har kraftige remme, så den nemt kan tages med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller.

Jeg har med stor glæde selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite. En anden fordel er at man nemt kan vugge baby i søvn, da den, som skrevet, ikke vejer ret meget i forhold til normale babylifte. Sikkerhedsmæssigt er alt i top. Bunden er en stabil træplade og materialet er åndbart mesh stof.

Baby vil elske den og det er jeg sikker på at I også vil. Absolut et godt køb!

Hvis du vil læse mere om hvordan Najell sleepcarrier kan bruges som babynest og legetæppe, så læs med her.

GRATIS FRAGT
Najell SleepCarrier vol. 2 - sage green
Den populære SleepCarrier fra Najell har været igennem en lille opdatering. Den nye SleepCarrier Volume 2 har stadig alle de store fordele som den bedst sælgende SleepCarrier, men med nye fantastiske funktioner. * Hyggelig samt tryghed * Kan passe i selv
Pris 999 kr.
GRATIS FRAGT
Najell SleepCarrier vol. 2 - morning grey
Den populære SleepCarrier fra Najell har været igennem en lille opdatering. Den nye SleepCarrier Volume 2 har stadig alle de store fordele som den bedst sælgende SleepCarrier, men med nye fantastiske funktioner. * Hyggelig samt tryghed * Kan passe i selv
Pris 1.199 kr.
GRATIS FRAGT
Najell Sleepcarrier vol. 2 - Dusty Pink
SleepCarrier er et innovativt produkt med flere funktioner: lift, babynest og bæresele i én, der er med til at støtte babys søvn. Den passer i din barnevogn, og med de praktiske håndtag kan den bruges til at bære barnet sikkert - mens din baby fortsætte
Pris 1.299 kr.
GRATIS FRAGT
Najell Sleepcarrier vol. 2 - Leopard Brown
SleepCarrier er et innovativt produkt med flere funktioner: lift, babynest og bæresele i én, der er med til at støtte babys søvn. Den passer i din barnevogn, og med de praktiske håndtag kan den bruges til at bære barnet sikkert - mens din baby fortsætte
Pris 1.299 kr.

bedste babylift

Genial babylift og kørepose/sovepose i et! 

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke havde den store fidus til Sleepbag inden testen. Jeg må dog sige at Sleepbag virkelig har overrasket mig. Soveposen der med en bæreplade også fungerer som babylift er vildt lækker og kan anvendes indtil barnet ikke længere skal sove lur ved 2,5 – 3 års alderen. Sleepbag er lavet i et helt specielt teknologisk materiale oprindeligt udviklet til NASA for at beskytte astronauterne mod store temperaturpåvirkninger. Et helt specielt temperaturregulerende materiale, der både holder barnet varmt på kolde dage og samtidigt indkapsler barnets varme, så barnet ikke overophedes på varme dage. Selve yderstoffer er vandtæt, åndbart og vindafvisende og inderst har Sleepbag det blødeste plysfor. Et stort plus ved Sleepbag er at hele posen kan vaskes ved 60 grader og endda tørretumbles, så du ikke behøver undvære den for længe. En anden god ting ved Sleepbag selve designet. Dynen, man putter op om barnet,  buer foroven – det gør at siderne går længere op end midten og passer perfekt op om barnets skuldre og dermed varmer helt op til hovedet. Derudover lukkes Sleepbag over kryds bindes med stropper. Det giver dig mulighed for selv at regulere hvor “tæt” soveposen skal være om barnet, og barnet får en beroligende følelse af at blive svøbt. Sleepbag fungerer genial i barnevognen og er helt klart alle pengene værd!

Fordele:

# Lukkes over kryds med stropper, så man kan svøber barnet og selv kan regulere hvor tæt posen sidder.

# Kan vaskes på 60 grader og tåle tørretumbler

# Kan vokse med barnet alt efter hvordan posen foldes

# Temperaturregulerende teknologisk materiale fri for nogen kemi – holder dit barn perfekt tempereret året rundt

# Vandtæt, vindafvisende og 100 % åndbar

# Lækreste bløde plysfor

# Bæreplade kan tilkøbes, så den også kan bruges som lift

# Genial som legetæppe, da barnet beskyttes mod kulde nedefra. Bøjler kan tilkøbes som aktivitetsstativ til tæppet.

Ulemper:

#Lidt korte stropper til at binde med i siden – dog lovbestemt længde i forhold til barnets sikkerhed

# Lidt for åben i fodendens sider – ikke et problem i barnevogn, kun ved klapvognsbrug

# Perfekt også gennem sommeren, hvor den bare åbnes helt op

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 436
Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Mid. Petrol-brun
Køb Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Mid. Petrol-brun online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.
Pris 1.663 kr.
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1
Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Støvet lilla-brun
Køb Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Støvet lilla-brun online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.
Pris 2.098 kr.
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1
Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Grå mélange-brun
Køb Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Grå mélange-brun online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.
Pris 2.098 kr.
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1
Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Sort-grå
Køb Sleepbag Mini babysovepose 0-2år - Sort-grå online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.
Pris 2.098 kr.
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1
Sleepbag Babysovepose regular 0-3år - Mid. Petrol-brun
Køb Sleepbag Babysovepose regular 0-3år - Mid. Petrol-brun online hos Mammashop.dk. Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed.
Pris 2.098 kr.
GRATIS FRAGT
Sleepbag Sovepose til Barnevognen - Sort-grå
Her får du en unik kørepose / sovepose fra danske Sleepbag. Måske har du indtil i dag tænkt "En sovepose af da bare en sovepose?", det er det ikke. Sleepbag har udviklet en sovepose med unikke varmeregulerende egenskaber og en sovepose som kan v
Pris 2.099 kr.
Se flere produkter her

babyjogger lift

Super smart og en virkelig lækker kombivognsløsning

Liften/liggedelen fra BabyJogger er rigtig smart, men selvfølgelig kun hvis du også har købt klapvognen fra Babyjogger. Der findes liggedele til både City Elite 2, Mini GT og City Tour 2 fra Baby Jogger. Den faste babylift fra Baby Jogger kan klikkes på klapvognsstellet i stedet for klapvognssædet og fungere derved som en kombivogn. Babyliften skaber en tryg hule for baby og er nem at tage med sig rundt. Sammen med klapvognsstellet, der ikke fylder meget, er det nemt at pakke bilen og have det hele med – selv i små biler.

Denne faste babylift er lidt mere klodset og tung at bære rundt end liften fra Najell, men er derimod mere lukket og afskærmende for baby. Så det er jo lidt en smagssag, hvad man vægter højest.

Når baby vokser fra denne lift, kan jeg klart anbefale at købe en sovepose/kørepose til Baby Jogger klapvognen. Så kan du faktisk sagtens undvære en barnevogn.

 

babylift

Smart babynest og liftkombination

Liewoods økologiske babynest er både nest og lift i et. I bunden af reden er der en udtagelig træplade og der er påsyet kraftige bærehåndtag på siderne af. Det er super smart, så den er nem at løfte ud af barnevognen eller bære rundt i huset. Redens liftfunktion er testet i forhold til de gældende europæiske sikkerhedsstandarder indenfor babylifte. Jeg synes det er en super lækker babyrede  – det eneste der trækker lidt ned er at den er lidt smallere i liggemålet end de andre tests jeg har testet. Men bestemt ikke noget du skal vælge den fra på. Reden fåes i flere forskellige lækre prints.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Liewood Gro Babynest Stargaze Foggy Mix
LIEWOOD GRO BABYNEST STARGAZE FOGGY MIXVirkelig fin og funktionel babynest fra Liewood. Liewood Gro babynest stargaze foggy mix er den perfekte kombination imellem en babynest og babylift. Den har lange stropper og en plade i bunden, så du nemt og sikke
Pris 800 kr.
GRATIS FRAGT
Liewood Babynest/Lift - Gro - Classic Dot/Creme De La Creme
Pris 999 kr.
GRATIS FRAGT
Liewood Babynest/Lift - Gro - Graphic Stroke/Tuscany Rose
Pris 999 kr.
GRATIS FRAGT
Liewood Gro Babylift Dumbo Grey Dot
Utrolig smuk og lækker en babylift i en grå farve med prikker. Denne med en fast træplade i bunden, som gør den stabil. Derudover er der stofhanke, så den er nem at tage med på farten. En virkelig skøn babynest, som giver god tryghed. 100% økologisk bomul
Pris 999 kr.
GRATIS FRAGT
Liewood Gro Babylift Stripe: Blue Wave/Creme de la Creme
Utrolig smuk og lækker babylift og babynest. Den er med en fast træplade i bunden, som gør den stabil og mulig at løfte. Derudover er der stofhanke, så den er nem at tage med på farten. Babynesten har en skjult snøre, så den kan justeres i størrelsen og e
Pris 999 kr.
GRATIS FRAGT
Liewood Gro Babylift Miauw / Apple Blossom Mix
100% økologisk bomuld 76 x 32 cm Babynest Betrækket kan tages af og vaskes Husk at følge vaske- og brugsanvisningen
Pris 999 kr.
Se flere produkter her

moseskurv babylift

Budgetvenligt valg – moseskurv

Denne skønne moseskurv  er også taget med under kategorien, lifte, da jeg har erfaret at den passer perfekt ned i fx en City Elite klapvogn og samtidigt kan stå i en barnevogn.

Den skærmer selvfølgelig ikke af som den traditionelle lift, men for os har det fungeret super fint og får bestemt en anbefaling herfra. Jeg købte den faktisk lidt for sjovt, da jeg ventede mit tredje barn – egentlig mest fordi jeg synes den var flot og så hyggelig ud. Jeg kom dog til at bruge den overraskende meget. 

Den er super nem og let at bære baby rundt i, så hvis baby er gået mælkekold om aftenen i stuen, kan kurven nemt bæres ind til soveværelset uden at forstyrre søvnen. Kurven kan også nemt stå ned i de fleste tremmesenge, så den ikke føles så stor. Moseskurven er ret lang, så kan sagtens bruges indtil barnet selv kan sætte sig op.

Odder lift

Klassisk babylift i høj kvalitet

Liften fra Odder oser af lækker kvalitet. Den passer perfekt ned i barnevognene fra Odder. Liggemålet er blot mindre og perfekt til babys første tid. Liften kan ikke klikkes på noget stel og er kun til at stille ned i barnevognen for at gøre den mere tryg for en lille nyfødt.

Fordelen er at du kan tage liften med rundt og derved bevare et trygt sted for baby at sove. Hvis du har et sensitivt barn, kan afskærmningen være et stort plus i forhold til den åbne lift fra Najell.

Ulempen er dog størrelsen og vægten – en “lukket” lift er klart mere klodset af bære rundt med sammenholdt med liften fra Najell.

En klassisk  babylift af velkendt god kvalitet.

GRATIS FRAGT
Odder Vida Lift - sort 2021
Skab hygge og tryghed i din barnevognen med en denne fine og ny opdateret lift fra Odder barnevognsfabrik, der er af bæredygtig materiale da tekstilerne er fremstillet af 100% genbrugspolyester.  * Læder håndtag i kaleche * Tryghed og hygge * Go
Pris 1.699 kr.
GRATIS FRAGT
Odder Lift - sortmelange 2022
Med en lift skaber man de perfekte rammer så baby trygt kan sove i barnevognen, da det ellers kan virke som et stort sted for den lille nyfødte. Liften skaber et hulelignende miljø, som minder om tiden i mors mave, og giver tryghed til baby. Liften p
Pris 1.799 kr.
GRATIS FRAGT
Odder Lift - mørkblå 2022
Med en lift skaber man de perfekte rammer så baby trygt kan sove i barnevognen, da det ellers kan virke som et stort sted for den lille nyfødte. Liften skaber et hulelignende miljø, som minder om tiden i mors mave, og giver tryghed til baby. Liften p
Pris 1.799 kr.
GRATIS FRAGT
Odder Vida Lift - sortmelange 2021
Skab hygge og tryghed i din barnevognen med en denne fine og ny opdateret lift fra Odder barnevognsfabrik, der er af bæredygtig materiale da tekstilerne er fremstillet af 100% genbrugspolyester.  * Læder håndtag i kaleche * Tryghed og hygge * Go
Pris 1.799 kr.
GRATIS FRAGT
Odder Lift - mørkgrøn 2022
Med en lift skaber man de perfekte rammer så baby trygt kan sove i barnevognen, da det ellers kan virke som et stort sted for den lille nyfødte. Liften skaber et hulelignende miljø, som minder om tiden i mors mave, og giver tryghed til baby. Liften p
Pris 1.799 kr.
GRATIS FRAGT
Odder Lift - sort 2022
Med en lift skaber man de perfekte rammer så baby trygt kan sove i barnevognen, da det ellers kan virke som et stort sted for den lille nyfødte. Liften skaber et hulelignende miljø, som minder om tiden i mors mave, og giver tryghed til baby. Liften p
Pris 1.799 kr.
Se flere produkter her

ANBEFALING TIL BABYLIFT

Hvad skal man bruge en babylift til?

Babylift, moseskurv, babynest og kørepose/sovepose tjener lidt samme formål – et trygt sted for baby at sove. Nogle har brug for en af de fire typer og andre vælger at have flere. Hvad man vælger at købe afhænger blot af ens behov og præferencer.

Jeg har selv haft lidt forskelligt til mine børn og behovet har ikke været ens, da de er fra hver deres sæson og familiens behov blevet ændret for hvert barn, der kom til 🙂

En babylift er en fast barnevognslignende kasse, som kan stå i barnevognen og tages med rundt. Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan liften være smart. En fast babylift kan ved nogle mærker også kombineres med en klapvogn og derved fungerer som en super smart kombivogn – det er personligt der jeg synes den er smart.

Hvilken babylift?

Mange vælger også den faste lift, da den har overdelen som en barnevognskasse, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj. Hvis det er ønsket, vil jeg klart anbefale Baby jogger liften, da den kan klikkes på baby jogger klapvognsstellet og fungere som en kombivogn. Så behøver du faktisk ikke en barnevogn, men kan blot købe en god sovepose til klapvognen, når baby vokser ud af liften.

Men hvis du ønsker at bruge babyliften i barnevognen, vil jeg klart anbefale den åbne babylift fra Najell. Den er så lækker og let at bære baby i. Personligt synes jeg at en fast babylift er lidt tung og klodset, men som en del af en kombivogn er det smart. Den bløde babylift vil jeg dog til en hver tid anbefale – passer perfekt ind i en klapvogn, der kan ligges ned og er så nem og let at have med på farten.

Min anbefaling er:

  • Hvis du venter et forårsbarn/sommerbarn – køb en babylift eller moseskurv og vent og se om behovet for soveposen opstår hen på efteråret. Liften fra Najell har været uundværlig ved mit sommerbarn og en sovepose til barnevognen, da efteråret/vinteren startede.
  • Hvis du venter et efterårsbarn/vinterbarn – tøv ikke med at købe en sovepose til barnevognen/kombivognen og evt. en moseskurv eller lift, hvis du føler behovet er for det. Jeg brugte selv rigtig meget en moseskurv til mit tredje barn og en sovepose til barnevognen.

Klik her for at læse om moseskurve.

Læs anmeldelser af soveposer og køreposer her.

Måske du også vil læse…