Forside » Anbefalinger » BABYLIFT
babylift

LIFT TIL BABY

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse eller en åben blødere udgave med hank.

Den faste babylift har en fast overdel, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj, men er lidt tung. Den åbne bløde lift er meget let og kan nem bæres med rundt og kan også fungere som babynest og isolerende legetæppe.

Vi har testet forskellige babylifte og du kan læse om vores favoritter her.

De bedste babylifte

Najell sleepcarrier

Bedst i test – Overraskende smart

Najell sleepcarrier er en super smart babylift, der også fungerer som et babynest.

Jeg må indrømme at dette produkt har overrasket mig meget positivt. Faktisk har det været mit meste brugte produkt ved mit sidste barn, indtil han voksede fra den.

Najell Sleepcarrier er super smart på grund af er størrelsen og vægten. Den vejer næsten ikke noget til forskel fra “normale” babylifte. Den har kraftige remme, så den nemt kan tages med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og flere klapvognsmodeller. Jeg har med stor glæde selv brugt den i dobbeltklapvognen fra City Elite.

En anden fordel er at man nemt kan vugge baby i søvn, da den, som skrevet, ikke vejer ret meget i forhold til normale babylifte. Sikkerhedsmæssigt er alt i top. Bunden er en stabil træplade og materialet er åndbart mesh stof.

Baby vil elske den og det er jeg sikker på at I også vil. Absolut et godt køb!

Hvis du vil læse mere om hvordan Najell sleepcarrier kan bruges som babynest og legetæppe, så læs med her.

Se de bedste priser på Najell Sleepcarrier her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

EASYGROW FAVN

Easygrow favn babylift

Bedst i test til lange babyer

Babyliften, Favn, fra Easygrow giver virkelig Najell kamp til stregen.

Funktionsmæssigt kan de to babylifte næsten det samme. Det er begge lette og nemme at have med rundt. De kan begge bruges som babynest evt. med et lammskind eller lignende i bunden og de kan begge super nemt laves om til legetæppe.

Easygrow Favn kan dog få legebøjler påmonteret, så liften pludselig er lavet om til et aktivitetstæppe. Det er super smart, så man få mest muligt ud af samme produkt. Samtidigt ligger baby lunt og isoleret fra kolde gulve.

Vandtæt og smudsafvisende

Easygrow Favn er lavet med en yderside i vandtæt og smudsafvisende kvalitet. Du kan derfor nemt folde liften ud på græs eller lignende udenfor uden bekymringer for fugtskader eller lignende.

Langt liggemål

Til forskel fra Najell liften er Easygrow Favn ca. 10-12 cm længere. Den kan derfor bruges lidt længere tid. Også perfekt, hvis du har et langt barn, der måske allerede i en alder af 4-5 måneder er på størrelse med en 7-8 måneders baby. Så hvis I venter et barn og begge er høje forældre, får I muligvis også en lang baby og derfor glæde af det lidt længere liggemål Easygrow Favn babyliften har.

Easygrow Favn er nem at have med over alt og den passer ned i  både barnevogn, kombivogn og mange klapvognsmodeller. Vi kan varmt anbefale den sammen med Baby Jogger City Elite 2 eller City MiniGT2.

Sikkerhedsmæssigt er alt perfekt. Bunden er en stabil, madrassen er blød men ikke for blød og siderne er lavet i åndbart mesh stof, så baby altid kan få luft.

Et køb vi på det varmeste kan anbefale og som sagtens kan bruges til flere børn.

Se de bedste priser på Easygrow Favn her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
Køb Easygrow Favn i pakketilbud med legebøjler her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 310
Pakketilbud: Easygrow Favn Babynest/lift + Legebøjler
Pris 1.238 kr.
Gør babyliften ekstra lækker og lidt mindre for dit spædbarn med et lækkert lammeskind eller en blød minimizer. Kan også med fordel bruges i barnevogn og klapvogn bagefter. Se et stort udvalg af dem her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

babyjogger lift

Super smart og en virkelig lækker kombivognsløsning

Liften/liggedelen fra BabyJogger er rigtig smart, men selvfølgelig kun hvis du også har købt klapvognen fra Babyjogger. Der findes liggedele til både City Elite 2, Mini GT og City Tour 2 fra Baby Jogger. Til hverdagsbrug vil vi klart anbefale City Elite 2 (bedst terrængående) eller City Mini GT2 (perfekt til bylivet). City Tour2 er bedst som rejseklapvogn.

Den faste babylift fra Baby Jogger kan klikkes på klapvognsstellet i stedet for klapvognssædet og fungere derved som en kombivogn. Babyliften eller liggedelen skaber en tryg hule for baby og er nem at tage med sig rundt. Sammen med klapvognsstellet, der ikke fylder meget, er det nemt at pakke bilen og have det hele med – selv i små biler.

Denne faste babylift er lidt mere klodset og tung at bære rundt end liften fra Najell, men er derimod mere lukket og afskærmende for baby og kan bruges i længere tid. Så det er jo lidt en smagssag, hvad man vægter højest.

Når baby vokser fra denne lift, kan jeg klart anbefale at købe en sovepose/kørepose til Baby Jogger klapvognen. Så kan du faktisk sagtens undvære en barnevogn.

Se de bedste priser på Baby Jogger liggedele her:

 

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

SLEEPBAG

bedste babylift

Genial babylift og kørepose/sovepose i et! 

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke havde den store fidus til Sleepbag inden testen. Jeg må dog sige at Sleepbag virkelig har overrasket mig. Soveposen der med en bæreplade også fungerer som babylift er vildt lækker og kan anvendes indtil barnet ikke længere skal sove lur ved 2,5 – 3 års alderen.

Sleepbag er lavet i et helt specielt teknologisk materiale oprindeligt udviklet til NASA for at beskytte astronauterne mod store temperaturpåvirkninger. Et helt specielt temperaturregulerende materiale, der både holder barnet varmt på kolde dage og samtidigt indkapsler barnets varme, så barnet ikke overophedes på varme dage. Selve yderstoffer er vandtæt, åndbart og vindafvisende og inderst har Sleepbag det blødeste plysfor.

Et stort plus ved Sleepbag er at hele posen kan vaskes ved 60 grader og endda tørretumbles, så du ikke behøver undvære den for længe.

En anden god ting ved Sleepbag selve designet. Dynen, man putter op om barnet,  buer foroven – det gør at siderne går længere op end midten og passer perfekt op om barnets skuldre og dermed varmer helt op til hovedet. Derudover lukkes Sleepbag over kryds bindes med stropper. Det giver dig mulighed for selv at regulere hvor “tæt” soveposen skal være om barnet, og barnet får en beroligende følelse af at blive svøbt.

Sleepbag fungerer genial i barnevognen og er helt klart alle pengene værd!

Fordele:

# Lukkes over kryds med stropper, så man kan svøber barnet og selv kan regulere hvor tæt posen sidder.

# Kan vaskes på 60 grader og tåle tørretumbler

# Kan vokse med barnet alt efter hvordan posen foldes

# Temperaturregulerende teknologisk materiale fri for nogen kemi – holder dit barn perfekt tempereret året rundt

# Vandtæt, vindafvisende og 100 % åndbar

# Lækreste bløde plysfor

# Bæreplade kan tilkøbes, så den også kan bruges som lift

# Genial som legetæppe, da barnet beskyttes mod kulde nedefra. Bøjler kan tilkøbes som aktivitetsstativ til tæppet.

Ulemper:

#Lidt korte stropper til at binde med i siden – dog lovbestemt længde i forhold til barnets sikkerhed

# Lidt for åben i fodendens sider – ikke et problem i barnevogn, kun ved klapvognsbrug

# Perfekt også gennem sommeren, hvor den bare åbnes helt op

Eksklusivt tilbud!

Få 15 % på den lækre Sleepbag på sleepbag.dk med

Rabatkoden: BABY15

KØB HER

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

babylift

Smart babynest og liftkombination

Liewoods økologiske babynest er både nest og lift i et. I bunden af reden er der en udtagelig træplade og der er påsyet kraftige bærehåndtag på siderne af. Det er super smart, så den er nem at løfte ud af barnevognen eller bære rundt i huset. Redens liftfunktion er testet i forhold til de gældende europæiske sikkerhedsstandarder indenfor babylifte.

Jeg synes det er en super lækker babyrede. Det eneste der trækker lidt ned er at den er lidt smallere i liggemålet end de andre tests jeg har testet. Men bestemt ikke noget du skal vælge den fra på. Reden fåes i flere forskellige lækre prints.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Odder lift

Klassisk babylift i høj kvalitet

Liften fra Odder oser af lækker kvalitet. Den passer perfekt ned i barnevognene fra Odder. Liggemålet er blot mindre og perfekt til babys første tid. Liften kan ikke klikkes på noget stel og er kun til at stille ned i barnevognen for at gøre den mere tryg for en lille nyfødt.

Fordelen er at du kan tage liften med rundt og derved bevare et trygt sted for baby at sove. Hvis du har et sensitivt barn, kan afskærmningen være et stort plus i forhold til den åbne lift fra Najell.

Ulempen er dog størrelsen og vægten – en “lukket” lift er klart mere klodset af bære rundt med sammenholdt med liften fra Najell.

En klassisk  babylift af velkendt god kvalitet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING BABYLIFT

Hvad er en babylift?

En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse eller en åben blødere udgave med hank.

Hvad skal man bruge en babylift til?

En babylift kan stå i barnevognen eller klapvognen og skabe et trygt sted i den første tid for baby. Nogle babylifte kan også klikkes på et klapvognsstel og dermed fungere som kombivogn - smart.

Hvilken babylift?

Den faste babylift har en fast overdel, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj, men er lidt tung. Den åbne bløde lift er meget let og kan nem bæres med rundt og kan også fungere som babynest. Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan babyliften være en smart løsning. Jeg vil her klart anbefale den åbne baby lift fra Najell, da den er fast men samtidigt utrolig let at bære. Et af de produkter, jeg ville ønske jeg havde haft til alle mine børn. Mange vælger den faste lift, da den har overdelen som en barnevognskasse, der kan hjælpe til at skabe ro/skærme baby fra lys og støj. Hvis det er ønsket, vil jeg klart anbefale Baby jogger liften, da den kan klikkes på baby jogger klapvognsstellet og fungere som en kombivogn. Så behøver du faktisk ikke en barnevogn. Du kan blot købe en god sovepose til klapvognen, når baby vokser ud af liften. Men hvis du ønsker at bruge babyliften i barnevognen, vil jeg klart anbefale den åbne babylift fra Najell. Den er så lækker og let at bære baby i. Personligt synes jeg at en fast babylift er lidt tung og klodset, men som en del af en kombivogn er det smart. Den bløde babylift vil jeg dog til en hver tid anbefale. Den passer perfekt ind i en klapvogn, der kan ligges ned og er så nem og let at have med på farten.

Hvad skal man bruge en babylift til?

Babylift, babynest og kørepose/sovepose tjener lidt samme formål - et trygt sted for baby at sove. En babylift er enten en fast barnevognslignende kasse, som kan stå i barnevognen og tages med rundt. Det kan også være en lettere udgave med fast hank, som kan stilles i barnevognen eller nemt tages med rundt. Hvis du bor et sted, hvor du ikke kan have hele barnevognen med indenfor, kan liften være smart. Her kan jeg anbefale den lette udgave, som den fra Najell. En fast babylift kan ved nogle mærker også kombineres med en klapvogn og derved fungerer som en super smart kombivogn. Det er personligt der, jeg synes, den faste og lidt tungere babylift er smart. Så har du en kombivogn og kan måske helt undvære barnevognen, hvis du skifter liften ud med en god sovepose/kørepose, når barnet er vokset ud af liften. Nogle har brug for en af de fire typer og andre vælger at have flere. Hvad man vælger at købe afhænger blot af ens behov og præferencer. Jeg har selv haft lidt forskelligt til mine børn og behovet har ikke været ens, da de er fra hver deres sæson og familiens behov blevet ændret for hvert barn, der kom til 🙂

ANBEFALING TIL BABYLIFT

  • Hvis du venter et forårsbarn/sommerbarn – køb en babylift og vent og se om behovet for soveposen opstår hen på efteråret. Liften fra Najell har været uundværlig ved mit sommerbarn og en sovepose til barnevognen, da efteråret/vinteren startede.
  • Hvis du venter et efterårsbarn/vinterbarn – tøv ikke med at købe en sovepose til barnevognen/kombivognen og evt. en lift, hvis du føler behovet er for det.

Læs anmeldelser af soveposer og køreposer her.

Måske du også vil læse…