Forside » Anbefalinger » BABYALARM

BABYALARM

En babyalarm er nødvendig, hvis du har dit barn skal sove lur udenfor eller sove på eget værelse, hvor det kan være svært at høre ham/hende. Men hvilken babyalarm er bedst? Lidt atypisk, har jeg i denne kategori, kun valgt at fremhæve babyalarmer fra Neonate. Jeg synes ikke andre mærker laver så høj kvalitet som Neonate.

Du finder herunder en guide til de forskellige babyalarm modeller fra Neonate. Du kan læse om babyalarmer med tidstagning, temperatur og mulighed for flere enheder tilkoblet. Derudover kan du også læse om babyalarm med kamera. Jeg håber du finder anmeldelserne brugbare og en hjælp til at finde din favorit babyalarm.

neonate 6900d test babyalarm

Testvinder – uovertruffen batterilevetid og timer (tidstagning)

Neonate 6900D er helt enkelt den ultimative babyalarm med mindre du ønsker babyalarm med kamera. Så skal du vælge Neonate 8000DV.

Babyalarmen, Neonate 6900d, leverer imponerende lang levetid på det genopladelige batteri. Jeg lader enhederne op to gange om måneden og jeg bruger babyalarmen hver dag og aften. Babyalarmen oplades via en ladestation. Neonate 6900d har en super god rækkevidde på op til 800m og udsender meget lav stråling. Derudover har den talk-back funktion, så du beroligende kan fortælle dit barn at du er på vej.

Neonate 6900D har en stor LCD skærm. Her kan du både kan følge temperaturen hos dit barn. Derudover kan du følge med i hvor længe dit barn har sovet. Netop denne timer funktion eller tidstagning, gør 6900D til testvinderen. Timer funktionen er genial til trætte småbørnsforældre, der ofte bliver i tvivl om hvornår det nu var mini kom ud og sove.

Et andet stort plus ved denne babyalarm er muligheden for at tilkoble op til 3 babyenheder til samme forældreenhed. Det er smart, hvis man har mere end et barn sovende samtidigt. Det er også genialt, hvis du, som jeg, har en babyenhed i barnevognen og en ved tremmesengen i soveværelset. Så er du fri for at flytte dem rundt hele tiden. Flere enheder er også smart, hvis babyalarmerne skal bruges af en dagplejemor.

Neonate 6900d og Neonate 6500d er ens bortset fra at 6900d er grå og koster 999 kr. og 6500d er sort og koster 1499 kr. Jeg synes dog ikke farven forsvarer prisforskellen. Derfor bliver Neonate 6900d testvinderen.

neonate 6500d

Testvindende funktioner i sort

Neonate 6500d har samme funktioner som Neonate 6900d, den er blot sort i stedet for grå.

Du kan læse om funktionerne i anmeldelsen af Neonate 6900d.

 

neonate 5800d

Lang levetid på batteriet

Neonate 5800d har mange af de samme funktion som 6500d. Dog har denne babyalarm ikke talk-back funktion eller den smarte timer funktion, hvor du kan se hvor længe baby har sovet.

Denne babyalarm kan bestemt også anbefales. Men når der nu ikke er den store prisforskel, vil jeg til en hver tid anbefale at købe Neonate 6900 d i stedet.

babyalarm med kamera

Smart babyalarm med kamera

Neonate 8000dv er super smart. Du kan med denne babyalarm kigge med på en video af dit barn, da babyenheden er udstyret med et kamera. Det er en smart funktion, som dog koster noget mere strøm. Batteriets levetid er langt fra så højt som på de andre babyalarmer fra Neonate. Derudover er rækkevidden heller ikke så langt med video, men dog lang nok. Hvis man dog komme udenfor rækkevidden forsvinder kun billedet og ikke lyden. Du kan derfor stadigt høre dit barn op til 800 m væk. Kamera er efter min mening ikke nødvendigt. Det er en sjov og betryggende funktion. Bestemt en god babyalarm!