Forside » Anbefalinger » Ammebh

AMMEBH

En ammebh er svær at undvære. Brystet er pludseligt et sted, der skal være hurtig og nem adgang til. Dertil skal en god amme bh kunne åbnes med en hånd, da du oftest har baby på armen. Samtidigt skal en god amme bh give støtte, men uden at strammer for meget. Hvilken amme bh er bedst? Jeg har testet nogle forskellige ammebh’er – læs mine anmeldelser herunder.

ammebh

Bedst til prisen – Blød bambus kvalitet med rigtig god støtte

Saraphine har lavet en enkelt, blød og alligevel super støttende ammebh. Den dækker lidt mere af brystet end Carriwels økologiske og har faktisk lidt samme pasform som Carriwells gel deluxe blot uden gelebøjlerne. Jeg synes denne amme bh giver et godt hold uden at trykke ubehageligt nogen steder. Ammebh’en kan derfor også bruges om natten. Jeg vil også anbefale denne ammebh til en større barm. Saraphines amme bh sælges i en pakke med 2 stk. til en rigtig fornuftig pris – et virkelig godt valg. Tjek også de lækre ammetoppe fra samme mærke.

bedste ammebh

Testvinder – Optimal støtte – klar favorit – også til stor barm

Carriwell har med denne ammebh skabt den, efter min mening, optimale amme bh. Det åndbare microfiber stof gør at du kan komme af med varmen. Stoffet former sig flot om brystet og de smarte gelebaserede “bøjler” giver en rigtig god støtte. Stoffet går forholdsvis højt op på brystet, så også den store barm får god støtte. Denne ammebh kan som alle andre fra Carriwell åbnes og lukkes let med en hånd. Et virkelig godt køb.

bedste amme bh

Blød økologi

Denne ammebh er lavet I økologisk bomuld og er super blød at have på. Den lille blonde rundt i kanten synes jeg er et stort plus, da det ofte under amning er den andre kan se og så gør det jo ikke noget at det ser pænt ud. Nu har jeg ikke selv en kæmpe barm, så jeg synes denne ammebh giver fin støtte. Men hvis du har en stor barm vil jeg anbefale dig at købe en Carri-gel bh med bløde “bøjler”, da den giver væsentlig mere støtte. Som natbh, vil denne ammebh dog også være god til den større barm. Jeg synes man får en rigtig god ammebh til en fornuftig pris – klart en af mine favoritter.

ammebh

Prisvindende pasform

Carriwell har med denne ammebh skabt en fantastisk basis ammebh. Den støtter godt men uden at stramme for meget. Den har ingen bøjler, fyld eller blonder, men er bare helt basic. Den gør det derfor også godt som natbh. Denne ammebh er lavet i åndbart microfiber stof, der former sig skønt efter kroppen. Alt i alt en god ammebh, hvor jeg synes man får meget for pengene.

milker ammebh

Lækkert åndbart materiale

Milker har lavet en fantastisk basis ammebh. Den støtter godt men uden at stramme for meget. Den minder i pasform om Carriwell New Mom ammebh, men er til forskel lavet i åndbart og antibakterielt økologisk bambus fiber materiale. Ammebhen har ingen generende kanter og gør det derfor også godt som natbh. Denne ammebh er dog bedst til en mindre barm. Kan bestemt anbefales.

ammebh

Så smuk jo

Testens dyreste ammebh, men prøv nu også lige at se den. Den er godt nok flot. Og samtidigt er den skøn at have på op nem at åbne foran ved amning. Forkæl dig selv med lidt lækkert og pak mælkebaren feminint ind.

ammebh

Bevar femininiteten – blødeste blonder

Mamalisious har virkelig kreeret en smuk bh her. Denne bløde ammebh ligner ikke en ammebh, men med trykknapperne foran kan man nemt åbne op til brystet. Der er ikke den store støtte i denne ammebh, så hvis du har en meget stor barm, vil jeg ikke anbefale denne ud over til natten. Men der er den til gengæld også helt perfekt, da du både kan føle dig feminin og behagelig. Bestemt en ammebh jeg til en hver tid ville købe igen – så smuk jo.

ammebh

Favorit til natten

Denne bløde ammebh har ikke noget åbne og lukke system, men du trækker blot stoffet til side og så er der nem adgang til brystet. Jeg synes ikke der er meget støtte i denne bh og er helt sikkert ikke en god løsning, hvis du har en stor barm. Dog fungerer bh’en super godt at sove med, da den er tilpas løs og alligevel tæt nok til at holde ammeindlæg på plads. Denne bh kan også anbefales som opstartsbh, da den ikke strammer for meget over de meget ømme og følsomme bryster.

ammebh

Lækre blonder

Franske Cache Coeur formår at kombinere de feminine detaljer med det funktionelle. Denne ammebh har et super smart åbne og lukke system – det er en lille magnet, der hurtigt og nemt lukker bh’en op og i. Personligt synes jeg det er ret skønt at kunne føle sig lidt lækker klædt på selvom man ammer, så for mig er blonden et stort plus. Jeg synes dog sømmet midt på brystet giver en lidt spids pasform, men det er jo en smagssag.

amme bh

Enkel og feminin

Franske Cache Coeur laver nogle lækre ammebh’er. De er uden bøjle, men giver god støtte alligevel. Jeg synes denne ammebh sidder godt og den lille blonde gør den lidt feminin på trods af det ellers lidt sporty look.

ammebh

Blød og behagelig

Denne ammebh fra Carriwell skiller sig ud fra de andre ved at have indlæg i. Kvaliteten er super blød og bestemt lækker at have på, men når man i forvejen har større barm og også bruger ammeindlæg, synes jeg det bliver for meget med de tynde indlægspuder, der er i denne. Derudover synes jeg også denne bh varmer ekstra, hvilket ikke fungerer om sommeren, men om vinteren synes jeg det var meget rart. Fordelen ved puderne er dog at barmen formes flot under tætsiddende tøj. Jeg tænker ønsket om puder i ammebh’en er en smagssag – behageligt men ikke min favorit.

ammebh

Flot blonde detalje

Carriwell har med denne ammebh forsøgt at tilføje lidt femininitet i designet. Udseendemæssigt synes jeg også det fungerer meget fint, men det går desværre lidt ud over pasformen. Pasform kommer selvfølgeligt altid an på brystet, men for mig synes jeg at blonde eller syningen nemt kommer til at ramme mod brystvorten, hvilket ikke er rart. Derudover bliver ammeindlæg ret synlige under denne ammebh type.

Hvilken amme bh er bedst?

Jeg vil anbefale at købe fire ammebh’er til start. En lys og en mørk med god støtte til brug om dagen og to til at sove med.

Hvis jeg skulle købe idag, ville jeg vælge:

Og husk også ammetoppen – genial til efterfødselstræning, til at sove med, men også til brug om dagen under en skjorte eller kjole.