Forside » Anbefalinger » Ammetop

AMMETOP

En ammetop er svær at undvære. Brystet er pludseligt et sted, der skal være hurtig og nem adgang til. Dertil skal en god ammetop kunne åbnes med en hånd, da du oftest har baby på armen. Jeg vil anbefale at købe to ammetoppe, en der giver god støtte til at bruge om dagen og er blødere og løsere udgave til natten. Jeg har testet nogle forskellige ammetoppe – læs mine anmeldelser herunder.

ammetop

Genial ammetop – opstrammende, perfekt pasform

Denne ammetop er lavet i microfiber og er super elastisk. Ammetoppen er lavet i super lækkert strækstof, som hjælper med at holde den bløde efterfødselsmave på plads. Ammetoppen giver et godt hold om barmen og brystet er nemt tilgængeligt ved amning. Det har klart været min favorit til brug om dagen og fungerer også perfekt som træningstop. Hvis du har en meget stor barm, vil jeg dog ikke anbefale denne top, men vælge en med lidt mere hold. Ammetoppen findes i både hvid og sort. Slutteligt vil jeg fremhæve at den holder sig fantastisk i vask – famler ikke og kan sagtens tåle tørretumbler. Varm anbefaling herfra.

ammetop

Blød bambus kvalitet med behagelig støtte

Saraphine har lavet en enkelt, blød og alligevel super støttende ammetop. Den dækker lidt mere af brystet end Carriwels ammetop, men har ellers lidt samme pasform. Dog har denne ammetop ikke opstrømmende effekt omkring maven, så derfor kan du også bruge denne til at sove i.  Jeg synes denne ammetop giver et godt hold uden at trykke ubehageligt nogen steder og er derfor ekstra perfekt i starten, hvor barmen er yderst sensitiv. Saraphines ammebh sælges i en pakke med 2 stk. – Tjek også det lækre ammevenlig tøj fra samme mærke.

ammetop

God ammetop til natten eller med ammebh under om dagen

Denne bløde ammetop i bomuld fra Mamalicious er god til at sove i. Den giver et lille hold og der er nemt adgang til brystet. Blusen er også fin til at bruge om dagen, da du nemt kan komme til at amme, men den kræver en ammebh under, synes jeg. Meget budgetvenlig – et godt valg.

ammetop

Blød og behagelig

Ammetoppen fra Milker er lavet i en lækker blød antibakteriel bambus kvalitet. Ammetoppen giver et godt hold om barmen og sidder tæt til ned om maven. Hvis du ikke ønsker den så tæt, bør du gå en størrelse op. Et stort plus for denne top er at den er lavet med lidt ekstra længde, så den også kan bruges som graviditetstop. Kvaliteten holder sig super pænt og kan sagtens bruges også efter amningen er slut. Eneste minus er prisen, hvorfor den ellers skønne top “kun” får 4 stjerner.