Forside » BLACK FRIDAY » BLACK FRIDAY BABY & BØRN » SLYNGEVUGGE BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY SLYNGEVUGGE

Få overblik over de bedste tilbud på slyngevugger til Black Friday eller Black Week. Vi har samlet alle de bedste black Friday tilbud på slyngevugger opdelt efter mærker. Se både Black Friday tilbud på Moonboon, Membantu og Nonomo

De bedste Black Friday tilbud på slyngevugger

Slyngevugge med motor
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Membantu slyngevugge
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
slyngevugge
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
Slyngevugge

Leander hængevugge
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 699
Leander vugge - Classic - Mørkegrå
Pris 800 kr.
TILBUD
Spar 44
Cocoon Company Rullemadras med Kapok - Baby str. 49x80 cm. (Leander Vuggen)
Pris 176 kr.
TILBUD
Spar 120
Cocoon Company Kapok-madras til Leander Senge str. Vugge (49x80 cm.)
Pris 479 kr.
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Leander Classic vugge inkl. stativ og madras + 2 stk. lagner - hvid
Pris 1.599 kr.

Hvad er en slyngevugge?

En slyngevugge er en genial opfindelse og især en slyngevugge med motor! Hvis dit barn bedst falder til ro vuggende er slyngevuggen din nye bedste ven. En slyngevugge kan også give dig frie hænder til andre gøremål eller større søskende. Baby ligger trygt og svøbt nede i slyngevuggen og falder til ro med blid bevægelse.

Vil du læse test og anmeldelser af de bedste slyngevugger, så klik her.

VUGGE, SLYNGEVUGGE ELLER BEDSIDE CRIB?

Vugge eller bedside crib kan være babys første seng og kan bruges indtil de begynder at kunne sætte sig op selv. En vugge er som det ligger i navnet en lille seng, der med blide bevægelser vugger baby i søvn. En vugge kan i den klassiske form stå på gulvet, men kan også hænge, som de populære slyngevugger. Hvis dit barn har svært ved at finde ro, kan en vugge være en ideel løsning. En bedside side crib er en lille seng med åbning i den ene side , der står ved siden af moderens seng. Læs mere om dem her.

En vugge og bedside crib udelukker ikke hinanden og mange er meget glade for at have begge dele. En vugge kan nemt flyttes rundt i huset og bruges i løbet af dagen, hvor en bedside crib er guld værd om natten, så barnet ligger tæt på moderen når der skal ammes og alligevel har sin egen lille seng.

Jeg havde hverken vugge eller bedside crib til mine første børn, men efter at have prøvet det til mit yngste barn, må jeg bare sige – hvilken gave!

Mine ældste børn blev puttet i et babynest i en tremmeseng, men ville ønske jeg havde haft en bedside crib dengang, så jeg havde været fri for at skulle ud af sengen om natten for at amme og baby kan hurtigt få tryghed, når man ligger lige ved siden af – lækkert og bestemt anbefalelsesværdigt. En slyngevugge er en historie for sig selv og er bestemt også anbefalelsesværdig – især hvis du har et barn, der har brug for at blive vugget i søvn.

MÅSKE DU OGSÅ VIL LÆSE…