Forside » Anbefalinger » Vinterjakke

GUIDE: DE BEDSTE VINTERJAKKER

Er du på jagt efter den bedste vinterjakke, så kig med her. Om du skal ud og trille med barnevognen eller blot holde dig varm gennem vinteren, så får du her mine bud på de bedste vinterjakker på markedet i år.

bedste vinterjakker til voksne

Bedst i test – den ultimative vinterjakke

Puffer vinterjakken fra Rains er den ultimative vinterjakke. Den er vandafvisende og højisoleret. Vinterjakken er  fremstillet i et åndbart, men vandtæt materiale.

  • Åndbarhed: 4000 g / m2 vanddæmpning
  • Vindtæthed: 0,02 cmm luftgennemtrængelighed
  • Vandsøjletryk: 4000 mm/cm2

Jakken har detaljer i rustfrit stål og slidstærk gummibeskyttelse, lommer, en polstret hætte og Rains’ matte signatur coating. Netop denne overfladebehandling gør jakken ekstra vandtæt, hvilket er genialt i det danske efterårsvejr og i snevejr.

Jeg er mega fan af denne vinterjakke, som uden tvivl kan holde dig varm og ikke mindst tør hele efteråret og vinteren. Findes både i kort og lang model.

Et virkelig godt køb, som kan holde i flere år.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
vinterjakke dame

Bedst til prisen – Fantastisk pasform og kvalitet

Nova jakken fra Mos Mosh bliver revet væk rundt i butikkerne og det er ikke uden grund. Det er en virkelig lækker vinterjakke til en fornuftig pris. Jakken er rummelig i størrelsen – jeg bruger normalt medium men kan passe en small.

Nova jakken er en ægte dunjakke og ikke bare polyester fyld, som de fleste andre vinterjakker på markedet. Den vil helt sikkert holde dig varm gennem vinteren. Og samtidigt er den pæn – kæmpe anbefaling herfra. Men tænk ikke for længe, de bliver hurtigt solgt 🙂

bedste vinterjakke

H2O FAGERHOLT AMINA JAKKEN

Luksusvalget – Top lækker og varm frakke

H2O Fagerholt laver bare top lækre styles og denne lange dunjakke er ingen undtagelse. Den er helt enkel i designet med logo på ryggen. Den er foret med andedun og vil helt sikkert holde dig varm gennem vinteren. Vildt cool. Pasformen er lidt oversize, så hvis du ikke vil blive helt væk i den, vil jeg anbefale dig at gå en størrelse ned. Fås også i en vildt fed kort model – link længere nede på siden.

Top lækker vinterjakke – kæmpe anbefaling herfra.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
vinterjakke

Testvinderen i kort udgave

Puffer vinterjakken fra Rains er den ultimative vinterjakke. Har i kort udgave. Den er vandafvisende og højisoleret. Vinterjakken er  fremstillet i et åndbart, men vandtæt materiale.

  • Åndbarhed: 4000 g / m2 vanddæmpning
  • Vindtæthed: 0,02 cmm luftgennemtrængelighed
  • Vandsøjletryk: 4000 mm/cm2

Jakken har detaljer i rustfrit stål og slidstærk gummibeskyttelse, lommer, en polstret hætte og Rains’ matte signatur coating. Jeg er mega fan af denne vinterjakke, som uden tvivl kommer til at holde mig varm og ikke mindst tør hele vinteren. Findes både i kort og lang model. Et virkelig godt køb som kan holde i flere år.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
vinterjakker til kvinder

H2O FAGERHOLT GROWUP JAKKEN

Sporty, casual, cool

Grow up dunjakken fra H2O Fagerholt er som Amina frakken foret med andedun og bare vildt dejlig varm. Super cool med logo print på ryggen og er lækkert oversize look. Den kan med garanti holde dig varm gennem vinteren. Så hvis du er til et mere sporty udtryk, så er denne fede jakke perfekt for dig. Genial til timers leg udenfor med ungerne. De plejer at blive hurtigt udsolgt, så måske det er en god ide ikke at overveje for længe 🙂

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
vinterjakke

Super valg til prisen

Vinterjakken fra Basic Apparel er super flot og en virkelig fin jakke til prisen. Den er vatteret, vindtæt og vandafvisende. Ikke en helt så varm jakke som Rains Puffer eller Nova jakken fra Mos Mosh, men til det danske klima, skal den nok holde dig varm. Hvis du er en meget kuldskær type, så vil jeg dog anbefale en vinterjakke fra Rains eller Mos Mosh i stedet.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
vinterjakke gravid

MAMALICIOUS GRAVIDITETS-/BÆREJAKKE

Fantastisk 2 i 1 graviditets/bærevinterjakke

Mamalicious har lavet denne skønne vinterjakke. Den har et aftageligt stykke i midten, så jakken både kan bruges gennem graviditeten og bagefter. Rigtig fin kvalitet til en skarp pris. Og så kan jakken bruges med midterstykket i udenover bæreseler – det er smart. Fås i forskellige farver og prints. Et godt valg til dig som venter barn eller lige har født.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
vinterjakke

OBJECT VINTERJAKKE

Budgetvenligt valg – god værdi for pengene

Vinterjakken fra Object er blød og lækker og har en pris de fleste kan være med til. Jakken går godt ned, så man ikke fryser bagdelen. Den har polyester fyld og er derfor ikke helt så varm og åndbar, men med en god strik under skal du også nok holde varmen i den. Jeg har taget den med, fordi jeg synes den har en budgetvenlig pris og en god pasform. 

 

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke