Forside » Anbefalinger » Ulddragt
bedste ulddragter

ULDDRAGT TIL BABY

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Du kan her læse om de bedste ulddragter til baby. Jeg har testet ulddragter fra forskellige gode mærker og du kan herunder læse min anmeldelser og anbefalinger. Anmeldelserne er delt op i to kategorier, uld køredragter og uld heldragter.

Mine anmeldelse herunder er vurderet ud fra kvalitet både før og efter vask, pasform og pris.

TYK ULDDRAGT / KØREDRAGT

En uld køredragt er en tyk, blød ulddragt, som baby kan have på som overtøj i fx. autostolen. Mest brugt er ulddragten nok som yderste lag i barnevognen under dynen i efterår og vinterperioden. En uld køredragt er nødvendig at have på i barnevognen med mindre dit barn sover i en varm sovepose. Vi har testet 3 forskellige ulddragter i den tykke bløde kvalitet her.

ulddragt

Bedst i test – vores favorit

Joha er geniale til uldprodukter! Deres soft wool ulddragter så lækre for de små. Det er smørblødt og dejlig varmt for dit barn. En ulddragt, som denne er genial i bæreselen og til lur i barnevognen, hvis du ikke bruger en sovepose, men blot dyne.

Min to ældste børn sov i Johas ulddragter i barnevognen under dyne. De var altid dejlige varme selv gennem vinteren. Min to yngste har altid sovet i en sovepose i barnevognen og der bliver en ulddragt for varm. Vi har i stedet brugt en soft wool jakke eller striktrøje til de helt kolde vinterdage.

Denne ulddragt fra Joha lukkes med to lynlåse, hvilket gør den super nem at tage på barnet. Kvaliteten holder virkelig godt og kan nemt vasket på uldprogram. Denne ulddragt kan sagtens kunne holde til flere børn. Bestemt et godt køb.

Se de bedste priser her:

Fragt
Pris

Mærke
bedste Ulddragt baby

Køredragten i uld fra Mikk-Line skal bestemt også med i denne test af de bedste ulddragter. Dejlig varm og blød merinould, der ikke kradser. Ulddragten lukkes med lynlås med hagebeskytter, så man undgår at lynlåsen tager fat i huden under hagen. 

En virkelig fin ulddragt, der fås i forskellige farver. Et rigtig godt og budgetvenligt valg.

Se de bedste priser her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
ulddragt

Bedst i test til de helt små

Engels ulddragt er fantastisk. Så blød og lækker. Ulddragten har hætte og det er det, der adskiller den mest fra Joha’s ulddragter. Hætten kan skille vandene lidt. Personligt synes jeg at hætten er genial til de helt små. Så kan de putte med hætten oppe i bæreselen, autostolen, barnevognen m.m.

Når baby bliver større og nærmer sig str. 80/86, vil jeg dog ikke anbefale denne ulddragt. Hætten er generende under lur i barnevognen, når baby bliver mere mobil.

Så hvis ulddragten skal bruges til lur i barnevognen eller klapvognen, så vil jeg klart anbefale en Joha ulddragt fra str. 80 og op. Men Engels ulddragt er så lækre til de helt små og er derfor testvinder for nyfødt og op til ca. 9-12 mdr.

Se de bedste priser her:

Fragt
Pris

Mærke
bedste ulddragter

Skøn til de helt små – bare lidt for cute

Ulddragten, Allie, fra Huttelihut er bare lidt for cute. Lækker blød uldfleece med de sødeste små øre på hætten. Køredragten i uld er lavet med lynlås og er nem og hurtig at komme i.

Super lækker og holdbar kvalitet, der matcher alle de skønne huer fra Huttelihut.

Se de bedste priser her:

Fragt
Pris

Mærke
ulddragt

Et godt budgetvalg

Denne ulddragt fra Joha er lavet i samme soft wool kvalitet som Joha ulddragten med lynlås. Denne model har blot knapper i stedet og ribkant rund i halsen.

Kvaliteten og anvendeligheden er den samme. Personligt synes jeg dog, at modellen med lynlås er at foretrække, da det bare er så meget hurtigere at få baby klar til lur, når man ikke skal lukke knapper. Skulle også hilse fra manden min at lynlås er mere far-venligt 🙂

Det er detaljer og kan være uden betydning for dig. Du går i hvert fald aldrig galt i byen med uld fra Joha !

Se de bedste priser her:

Fragt
Pris

Mærke

HELDRAGT I ULD

En heldragt i uld eller natdragt i uld er af en noget tyndere kvalitet end køredragterne. De er beregnet til inde brug og mange er glade for at bruge disse ulddragter som nattøj. Babyer ligger ikke altid stille under en dyne og en god natdragt i uld er derfor en god ide, så de ikke fryser. Jeg er en ægte uld-mor og mine børn har stort set uld på hver dag de fleste måneder om året. Jeg har derfor prøvet mange mærker gennem årerne. Mange uld produkter er skrøbelige overfor vask og jeg har mange gange stået med stampede og ubrugelige produkter efter vask. Jeg har derfor kun fremhævet de mærker, jeg har gode erfaringer med. Joha er det eneste mærke, der aldrig er stampet for mig – selv efter uheld og vask ved høje temperaturer bevarer det formen. Ingen reklame – bare ren anbefaling fra hjertet.

Joha uld silke ulddragt

Bedst i test 

Joha fortjener topanbefaling for deres uld kvaliteter. Jeg har både testet Johas uld/silke kvalitet og deres 100 % merino uld kvalitet. Jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor pænt det holder sig.

Jeg har, efter uheld, vasket på 60 grader uden det forandrer kvaliteten. Derudover er Joha absolut det mest vaskede hos os, da mine børn næsten altid har det inderst, og det kan ikke ses. Det holder sig virkelig pænt. Pasformen er også god – rummelige modeller i alderssvarende størrelser.

5 stjernet anbefaling !

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste ulddragt

Bedst til prisen – Fantastisk uld kvalitet

Jonas merinould kvalitet, er super lækker – kvalitet og facon kan ligestilles med merinokvaliteten fra Smallstuff. En rigtig lækker heldragt, der fås i flere forskellige farver til fornuftige penge.

Et stort plus ved dragten er at den til nat kan bukkes rundt om fødderne, så baby holder varmen. Så hvis din baby tager strømper af under putning og sparker dynen af under søvn, så kan denne heldragt anbefales. Kanten kan bukkes op inden sengetid, og holder sig fint oppe, så det aktive barn ikke snubler i dragten.

Udover natdragterne findes kvaliteten også som bodyer med og uden ærmer, huer og meget andet. Herhjemme har mine børn stort set altid en uld body eller undertrøje på inderst i alle måneder med R 🙂

Joha’s uld produkter kan varmt anbefales.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
heldragt uld

Den blødeste uld kvalitet

Hust & Claire har lavet en super lækker uld kvalitet blandet med bambus, der gør den ekstra dejlig blød. Heldragterne som på billedet findes i et hav af forskelige farver og mønstre og er perfekt til at sove i. Ribkanten ved fødderne er tilpas stram (uden at stramme) men nok til at kanten ikke falder ned om fødderne, når de små løber rundt.

I samme kvalitet fås også bukser og bodyer og undertrøjer – perfekt året rundt. Ulden er temperaturregulerende og kvaliteten gør at det også sagtens kan bruges forår og sommer.

Bestemt et godt valg, som også holder sig godt i vask. Bør vaskes ved max 40 grader, men jeg har testet at kvaliteten ikke stamper ved 60 grader, så i tilfælde af uheld kan kvaliteten sagtens vaskes ved det.

heldragt uld

Lækker kvalitet, der holder i vask

Jeg går personligt normalt udenom Smallstuff, da jeg synes deres tøj er alt for smalt og småt i størrelserne, men lige deres uld produkter fungerer altså rigtig fint. Helt normalt i størrelsen, lækker i kvaliteten og holder sig rigtig pænt i vask.

Deres merinould kvalitet, som jeg har testet her, kan ligestilles med Joha’s merino uld kvalitet. En rigtig fin heldragt til fornuftige penge. Eneste minus er at trykknapperne er lidt små og svære (især for far 😉 ) at lukke.

Et stort plus ved dragten er at den til nat kan bukkes rundt om fødderne, så baby holder varmen. Så hvis din baby tager strømper af under putning og sparker dynen af under søvn, så kan denne heldragt anbefales.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
GRATIS FRAGT
Smallstuff Natdragt - Drop Needle - Uld - Off White
Pris 350 kr.
GRATIS FRAGT
Smallstuff Natdragt - Uld - Denim Melange
Pris 350 kr.
GRATIS FRAGT
Smallstuff Natdragt - Uld - Dark Grey
Pris 350 kr.
GRATIS FRAGT
Smallstuff Natdragt - Uld - Nature
Pris 350 kr.
GRATIS FRAGT
Smallstuff Natdragt - Uld - Soft Powder
Pris 350 kr.
69002369-14FE-4EB6-B42C-F893FF25C9E8

Super skøn til de mindste

Engel er mest kendt for deres tykke ulddragter, men de har også andre lækre kvaliteter i deres sortiment. Jeg har her testet deres uld/silke kvalitet, som findes i både heldragt, body og bukser. Kvaliteten er lækker blød og kradser på ingen måde.

Pasformen er tilpas rummelig og størrelsen alderssvarende. Engels heldragt er med fødder og det er jo et smagsspørgsmål om man er til det eller ej. Personligt kan jeg godt lide bukser med fødder men ikke heldragter.  Babyer hiver deres ben op under sig får nemt benene ud af dragten. Når det så er sagt, synes jeg faktisk denne dragt fra Engel bliver nemmere på end andre jeg har prøvet. Ideen med fødder i dragten fungerer bedst til de små, der ikke endnu er begyndt at rejse sig op.

Kvalitetsmæssigt skal man være opmærksom på at Engels uld ikke tåler så hård vask. Blødheden aftager lidt i vask og kvaliteten stamper nemt, hvis du ikke er forsigtig ved vask. Men bestemt et meget lækkert produkt.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
DU VIL MÅSKE OGSÅ LÆSE…