Forside » Anbefalinger » Softshell til børn

SOFTSHELL TIL BØRN

bedste softshell dragt

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Hvad er softshell?

Softshell til børn er genialt i det danske klima og især til mindre børn. Det er vandafvisende som almindeligt regntøj og samtidigt super lækkert åndbart. Softshell er vindafvisende og varmer dejligt, men ikke isolerende som termotøj. Derfor bedst med en strik under i starten af foråret. Derudover vil jeg anbefale et par bløde termobukser under på køligere dage eller hvis dit barn stadigt sidder mest stille og leger. Softshell dragter er super god dagplejebørn efter flyverdragten eller på varmere dage, hvor termoregndragten bliver for varm.

Softshell vs regntøj

Softshell har lige så højt et vandsøjletryk som almindeligt regntøj og fungere derfor lige så fint i regnvejr. Softshell er bare langt mere åndbart end klassiske regntøj og derfor mere behageligt for barnet at have på. Softshell tøj har dog sjældent tapede sømme, som regntøj og kan derfor ikke holde vandet helt ude, hvis dit barn vælger at tage bad i en vandpyt i længere tid.

Softshell overtøj er genialt for børn at have på, da det er langt mere åndbart og rart at lege i end klassisk regntøj. Softshell dragter er perfekt udetøj til 1-3 år og to delt softshell sæt derefter.

Så bedste softshell dragt? Jeg har testet nogle forskellige dragter – læs mine anmeldelser herunder. Dragterne er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

Det bedste softshell til børn

bedste softshell dragt

Bedst til test

Reima er kendt for slidstærkt kvalitetsovertøj. Det gælder bestemt også for deres lækre softshell dragt. Den er lækker let i kvaliteten og nemt at få barnet i. Dragten har kraftig forstærkning på både knæ og bagdel, som gør den yderst anbefalelsesværdig til især de helt små, som stadigt kravler meget. Derfor testens bedste softshell dragt. Det er generelt er det bare en virkelig lækker kvalitetsdragt, som sagtens kan holde til flere børns brug.

 • Softshell Vandsøjletryk på 10.000 mm
 • Åndbarhed på 3.000 g
 • Vindtæt

Køb Reima softshell overtæj billigst hos Jollyroom

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

bedste softshell dragt

Bedst til prisen

Softshell dragten fra Name it er yderst budgetvenlig og super fin i kvaliteten. Dragten er nemt at komme i og er af en god slidstærk kvalitet. Det er lækkert vandtæt med et højt vandsøjletryk, men samtidigt dejligt åndbart. Perfekt til forår, sommer og efterår.  Hvis der ønsker mere isolering, kan wheats termobukser med fordel bruges indenunder. Så hvis du mangler budgetvenligt softshell tøj, kan Name it varmt anbefales.

 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbarhed på 3.000 g
 • Vindtæt
 • Delvist tapede sømme
Se de bedste priser her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Børnenes favorit – sejt print

Molo er aldrig kedeligt. Deres overtøj er altid fyldt med de sejeste prints, der falder i alle børns hjerter. Deres softshell dragter er også smukt dekoreret og klart et print du vinder stjerner hos dit barn med. Kvalitetsmæssigt er Molo altid i top og du går aldrig galt i byen med dit valg her. Dog kunne jeg godt have ønsket lidt ekstra forstærkning på knæ og bagdel. Når det så er sagt har jeg ikke oplevet problemer med slid på områderne, så tænker stoffet er stærkt nok uden. Bestemt et godt valg. Helt sikkert bedste softshell dragt, hvis du spørger de små 🙂

 • Vandsøjletryk på 8.000 mm
 • Åndbarhed på 5.000 g/m2/24 hours
 • Vindtæt
 • Hurtigtørrende
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Lækker blød dragt

Wheat laver bare super lækkert overtøj og deres softshell dragt er ingen undtagelse. Skønne farver og lækker blød kvalitet. Perfekt til lunere forårsdage, når flyverdragten eller termoregndragten bliver for varm. Den er let foret med fleece, har aftagelig hætte samt elastisk ved håndled og i benene. Den er dejlig varm men ikke isolerende som termotøj – derfor vil jeg til køligere dage anbefale en strik under og evt. et par termobukser for mindre børn, der sidder mest ned og leger.. Softshell er dog vindafvisende og er langt de fleste forårsdage rigelig varm for de små.

Dragten har lynlås med hagebeskytter, så den ikke generer dit barn. Lynlåsen fortsætter ned i det ene ben, så den er nem at komme i. Softshell dragten har et vandsøjletryk på 10.000 mm på højde med det meste regntøj, og er langt mere åndbart end alm. regntøj. Derfor genialt i stedet for regntøj til de små.
Wheats dragt er nem at vaske og er hurtigt tør til dagen efter. Kan endda tørretumbles ved lav varme, hvis der er behov for det. Bestemt et godt valg.

 • Vandsøjletryk på 10.000 mm
 • Åndbarhed på 5.000 g
 • Vindtæt

Billigste softshell dragter på markedet

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Billigste softshell jakker og bukser på markedet

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
GRATIS FRAGT
Color Kids - Børne softshell jakke m. fleece - Fuchsia - Str. 104
Pris 285 kr.
TILBUD
Spar 126
Softshell Jakke m/Print - Recycled - Thrush - Str. 104
Pris 374 kr.
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 79
Mikk-Line - Børne softshell jakke - Brun - Str. 104
Pris 420 kr.
TILBUD
Spar 150
Softshell jakke Hmlnora - 2001 - 104
Pris 450 kr.
TILBUD
Spar 150
Softshell jakke Hmlchrister - 2001 - 104
Pris 450 kr.
Softshell jakke - Cub - 104
Pris 460 kr.
Se flere produkter her