Forside » Anbefalinger » REJSEKLAPVOGN

BEDSTE REJSEKLAPVOGN

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

En rejseklapvogn er en klapvogn, der nemt kan foldes sammen til mindst mulig størrelsen og derfor nem at have med på ferie – også i flyveren. Du kan som regel medbringe en klapvogn gratis, når du skal ud og flyve, men tjek selvfølgelig inden afrejse. En rejseklapvogn kan ved de fleste flyselskaber tjekkes ind som håndbagage. Så kan klapvognen bruges gennem lufthavnen og helt op til indstigning i flyet. En rejseklapvogn er let og mere simpelt opbygget end en almindelig klapvogn, men stadigt langt mere robuste og anvendelige end de helt små paraplyklapvogne.

Jeg har testet forskellige rejseklapvogne og herunder finder du anmeldelser af de bedste på markedet. Hver rejseklapvogn er vurderet på funktion, kvalitet, design og pris. Læs om dem alle herunder – håber du finder inspiration til dit køb.

Top 5 bedste rejseklapvogn:

  1. Babyjogger City Tour 2 – Testvinder – Bedste rejseklapvogn
  2. Babyzen Yoyo – Bedste kombivogn, som også kan bruges som rejseklapvogn
  3. Cybex Libelle – Bedst til prisen
  4. Babyjogger Mini GT2 – Bedste valg på den lange bane (mest værdi for pengene) – God allround klapvogn
  5. Beemo Urban – Bedste budgetvalg
rejseklapvogn

Okay, det er en lækker rejsemakker. City Tour 2 fra Babyjogger er super nemt at samle, folde ud og slå sammen igen. Den vejer ikun 6,5 kg og kan foldes sammen, så den kan passe i den medfølgende skuldertaske. Størrelsen sammenklappet (56x50x23 cm) passer som håndbagage hos de fleste flyselskaber (tjek lige selv inden afgang), og kan derfor bruges hele vejen gennem lufthavnen. Jeg ville ønske at jeg havde kendt til Babyjogger City Tour 2, da vi rejste til USA og stod i kilometer lang visum kø efter landing med 3 små børn 🙂

En anden kæmpe fordel ved City Tour 2 er at ryglænet kan ligges fladt ned og dermed kan bruges til lur. De større børn ligger super fint ned. For de helt små passer babyliften fra Najell perfekt ind i vognen – kan helt klart anbefales, hvis du skal rejse med baby under 7-8 mdr. Og netop fordi liften fra Najell passer så fint i denne klapvogn, er City Tour 2 også helt genial, hvis du bor i storbyen og mangler en klapvogn, der ikke fylder så meget i lejligheden og er nem at komme rundt med over alt.

Helt klart fem stjerner herfra.

Hvis du skal på en mere aktiv ferie i mere udfordrenden terræn, vil jeg anbefale at vælge en City Mini GT eller City Elite 2 fra Babyjogger i stedet, hvor du får lidt større dæk og lidt mere robust opbygning. De kan dog ikke gå som håndbagage, men sagtens tjekkes ind som alm. bagage. Nogle flyselskaber tillader også at større klapvogne som disse tages med helt op til flyet og sættes i flyet derfra. Det oplevede vi altid at vi kunne i USA, men tjek med dit rejseselskab.

Køb billigt hos Jollyroom eller se de bedste priser her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste rejseklapvogn

Flot anden plads – en rejseklapvogn med kombivogns funktioner

Babyzen yoyo+ er en super lækker rejseklapvogn og får kun anden pladsen fordi den er lidt dyrere end Babyjogger City tour 2. Babyzen Yoyo+ vejer kun 6 kg og kan nemt bæres over skulderen i den medfølgende skulderstrop. Klapvognen kan klappes sammen, så den fylder super lidt  (52 x 44 x 18 cm). Derfor kan den hos de fleste flyselskaber komme med som håndbagage (56 x 45 x 25 cm). Tjek dog altid inden afrejse.

Der er god affjedring i vognen og styret er lækker blød at holde ved. Yoyo+ er godkendt til 23 kg (ca 3 år) og kan bruges fra 6 mdr.

Hvis du ønsker at bruge klapvognen fra spæd, kan kan tilkøbe en liggedel, så klapvognen pludselig er en kombivogn. Stel og sæde købes for sig og giver mulighed for at sammensætte klapvognen i lige præcis de farver man ønsker sig.

Babyzen yoyo+ kan ikke ligges helt fladt ned som City tour 2, men næsten. I hvert fald nok til at barnet kan sove en rigtig god lur i den og også nok til at have babyliften fra Najell stående i den. Et andet stort plus ved Babyzen er at stellet kan bruges til at klikke forskellige mærker at babyautostole på, så du ikke skal flytte baby fra autostolen, men blot klikke stolen fast på stellet og køre med den.

Super smart klapvogn/kombivogn både til rejse og hverdag.

rejseklapvogn

Cybex Libelle er testens letteste klapvogn med sine 5,9 kg. Den lave vægt til trods sætter dog ikke begrænsninger for styrken. Libelle er stadigt godkendt til 22 kg (ca. 3-4 år) Libelle er super kompakt og måler kun 32x20x48 cm sammeklappet.

Til forskel fra Yoyo+ og City tour 2 kan Libelle ikke ligges fladt ned og kan ikke kombineres med lifte. Kvaliteten er god og affjedringen er overraskende god selvom det er små cityhjul.

Libelle er bestemt en rigtig god rejseklapvogn, der fylder meget lidt. Så hvis det udelukkende er til rejsebrug og små ture i bylivet, er Libelle det rette valg for jer.

Køb billigt hos Jollyroom eller se de bedste priser på Libelle her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste rejseklapvogn

Baby Jogger City Elite 2 og Mini GT2 er mere almindelig klapvogne end rejseklapvogne. De fylder mere sammenfoldet og skal derfor checkes in som ekstra bagage i lufthavene. Denne klapvogn går altså ikke som håndbagage.

Grunden til at jeg alligevel har dem med her er at de udgør en fantastisk rejsemakker på ferie med børn. Vi havde selv City Elite 2 med når vi rejste rundt i USA, men hvis jeg skulle vælge i dag, havde jeg nok taget Mini GT2 med i stedet.

Barnet ligger fantastisk i netop disse vogne og så er de super nemme at folde sammen. Mini GT 2 har blot lidt mindre hjul og fylder lidt mindre en City Elite 2, men helt samme komfort for dit barn.

Babyjogger Mini GT 2 har større og mere terrængående hjul end Babyjogger City tour 2, hvorfor jeg også vil anbefale denne til mere aktive ferier eller længerevarende ophold, som vores USA eventyr.

Fem stjerner som klapvogn og fire stjerner som rejseklapvogn, de den ikke kan gå som håndbagage.

Baby Jogger laver helt igennem fantastiske klapvogne – Mini GT er ingen undtagelse – kan helt klart anbefales.

Køb billigt hos Jollyroom eller se de bedste priser på Baby Jogger Mini GT her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
GRATIS FRAGT
City Mini GT2.1 - briar green
Baby Jogger City Mini GT 2.1 kommer med et integreret fodstøtte, fjeder og forbedret komfort. Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2.1 klapvognen som følger med på alle dine eventyrer. Nem at klappe sammen med én hånd, kompakt så den k
Pris 3.995 kr.
GRATIS FRAGT
City Mini GT2.1 - stone grey
Baby Jogger City Mini GT 2.1 kommer med et integreret fodstøtte, fjeder og forbedret komfort. Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2.1 klapvognen som følger med på alle dine eventyrer. Nem at klappe sammen med én hånd, kompakt så den k
Pris 3.995 kr.
GRATIS FRAGT
City Mini GT2.1 - opulent black
Baby Jogger City Mini GT 2.1 kommer med et integreret fodstøtte, fjeder og forbedret komfort. Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2.1 klapvognen som følger med på alle dine eventyrer. Nem at klappe sammen med én hånd, kompakt så den k
Pris 5.299 kr.
GRATIS FRAGT
Baby Jogger Tvilling klapvogn City Mini GT2 Double - Carbon
Pris 8.499 kr.
bedste rejseklapvogn

Beemo Urban klapvognen er igen ikke en decideret rejseklapvogn, men er mere som Babyjogger Mini GT, der skal tjekkes ind sammen med bagagen. Klapvognen her er mere terrængående pga af de større og kraftigere hjul. Hvis man tager prisen i betragtning, synes jeg virkeligt at man få meget for pengene i denne klapvogn fra Beemo. Og netop prisen gør at man måske er knap så øm overfor at tjekke den ind sammen med kufferterne.

I Beemo Urban kan baby ligger næsten fladt ned og man kan med fordel stille en blød lift i vognen.

Du får bestemt meget for pengene og Beemo Urban er helt sikkert et fint valg til både ferie og hverdag.

bedste rejseklapvogn

Cybex Eezy Twist + er en super fin rejseklapvogn. Ligesom Mini GT 2 er den dog for stor sammenklappet til at have med som håndbagage og skal derfor checkes ind. Cybex Eezy Twist + er dog stadigt en lækker rejsemakker, da du får en vogn, der kører rigtig godt også på ujævnt terræn. Plus betyder større og mere terrængående hjul end uden +.

En stor fordel ved Eezy Twist er det vendbare sæde – helt genialt til storbyferie, så man kan være i kontakt med sit barn under oplevelser rundt med vognen. Barnet sidder dejlig ret op i klapvognen og har god mulighed for at følge med i hvad der sker omkring. Dette er et stort plus i forhold til Babyjogger klapvognene, hvor barnet sidder en smule mere tilbagelænet.

Ryglænet kan ligges helt ned, så der også er god mulighed for en ordentlig lur på ferien.

Nem sammenklappelig og kan holde til ca 22 kg. Bestemt også en rigtig god rejsevenlig klapvogn.

Hvad er en rejseklapvogn?

En rejseklapvogn er en klapvogn, der nemt kan foldes sammen til mindst mulig størrelsen og derfor nem at have med på ferie – også i flyveren. Du kan som regel medbringe en klapvogn gratis, når du skal ud og flyve, men tjek selvfølgelig inden afrejse.

Du kan vælge at pakke din almindelige klapvogn i en beskyttende transporttaske. Du kan også købe en rejseklapvogn, som ved de fleste flyselskaber kan tjekkes ind som håndbagage og derved kan bruges gennem lufthavnen og helt op til indstigning i flyet.

En rejseklapvogn er let og mere simpelt opbygget end en almindelig klapvogn, men stadigt langt mere robuste og anvendelige end de helt små paraplyklapvogne.

ANBEFALINGER TIL REJSEKLAPVOGN

Hvilken rejseklapvogn skal man købe?

Jeg håber at du har fundet inspiration i mine anmeldelser og fundet din nye favorit rejseklapvogn. 

Den bedste rejseklapvogn er helt klart Babyjogger City tour 2 eller Babyzen yoyo+.

Til mere aktive ferie, vil jeg anbefale at checke klapvognen ind og medbringe en større klapvogn. Gå efter en model, der er fylder mindst muligt sammenklappet – her vil jeg anbefale Babyjogger Mini GT 2, som bare er en mega god klapvogn – også til hverdagsbrug.

MÅSKE DU OGSÅ VIL LÆSE…