Forside » Anbefalinger » Regntøj
bedste regntøj til børn

REGNTØJ TIL BØRN

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Regntøj til børn er svært at undvære i det danske klima. Især i børnehave og skole er det en nødvendighed. Regntøj skal kunne holde til at leg i vandpytter, gåture på regnvejr, mudderpøle og meget mere. Regntøj findes også med indbygget termotøj, som jeg klart vil anbefale til især de små børn under 3 år. Læs mere om både almindeligt regntøj og termoregntøj herunder.

Vi har testet forskellige mærker af regntøj. Det er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

 

Det bedste regntøj til små børn  0-3 år

termoregntøj

Bedst i test til de små og knap så aktive tumling

Wheats termoregndragt, Aiko – termotøj og regntøj i et. Genialt til de små. Dragten er let og behagelig for de små at have på og slet ikke så klodset som en flyverdragt. Der er isolering fra termotøjet, men yderdelen er som regntøj. Højt vandsøjletryk på 9000 mm. Vildt smart til kolde fugtige dage og langt mere behagelig end to lag for de 0-3 årige. Termoregn kvaliteten findes også som to delt til de større børn. Denne lækre termoregndragt her er genial til børn under 3 år, som stadigt sidder meget ned og leger og ikke har det samme aktivitetsniveau som de større børn. En termoregndragt er perfekt til efteråret og foråret – se også gummiflyverdragten, Evig, fra Wheat, hvis du vil have en regndragt med ekstra isolering til vinteren.

Et virkelig godt køb i god kvalitet som sagtens kan bruges til flere børn.

Til meget aktive små børn vil jeg anbefale Wheat regndragt i stedet og termotøj for sig selv, så man nemmere kan justere varmen ved at tage af og på.

Til lune forår/sommerdage, hvor termoregn bliver for varm, vil jeg anbefale en softshell dragt i stedet. Læs mere om soft shell dragter her.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
regntøj børn

Bedst i test – Højt søjletryk og super lækker pasform

Regndragten fra Konges Sløjd kan bestemt også anbefales. Pasformen er rigtig god med elastikken på ryggen, der gør dragten knap så poset. Dragten har et super højt vandsøjletryk på 10000 mm og findes i flere forskellige skønne prints. Bestemt også et godt valg omend lidt dyrere end dragten fra Wheat.

Fragt
Pris

Mærke
bedste regntøj

Luksusdragten

Ver de terre er kendt for lækkert kvalitetsovertøj og denne regndragt er heller ingen undtagelse. Dragten er virkelig lækker. Kvalitetsmæssigt vil jeg ikke sige at der er den store forskel mellem Wheat, Konges Sløjd og Ver de terre. Det er her et spørgsmål om hvilket mærke man mest foretrækker. Var de Terre er super lækkert og kan varmt anbefales.

Fragt
Pris

Mærke
wheat regntøj

Bedst til prisen

Regndragten fra Wheat er bare super god. Højt søjletryk på 8000 mm og rigtig god pasform. Der findes billigere regndragter på markedet fx fra Celavi, men da prisforskellen ikke er mere end 40-50 kr, synes jeg at pengene er bedre givet ud til denne dragt fra Wheat, hvor vandsøjletrykket er noget højere.

Kvaliteten er rigtig god – den testede dragt kører pt. fejlfrit til tredje barn. Regndragten er “tynd” som alm. regntøj og kræver termotøj under på kolde dage eller til isolering mod kulde fra jorden. Her vil jeg anbefale det bløde termotøj fra også Wheat.

Alternativt kan du vælge termoregndragten, Aiko, fra Wheat, som er en regndragt med termoisolering inden, så du ikke skal have to lag på – især smart til de små.

Kan varmt anbefale både regndragten og termoregndragten fra Wheat.

Fragt
Pris

Mærke

Det bedste regntøj til børn fra 3 år

bedste regntøj

Bedst i test – alm. regntøj

Regntøjet fra Wheat er ligesom deres regndragt bare super god. Højt søjletryk på 8000 mm, vindtæt og rigtig god pasform. Kvaliteten er rigtig god og kan sagtens holde til flere børn. Regntøjet er “tyndt” som alt andet regntøj og kræver termotøj under på kolde dage eller til isolering mod kulde fra jorden. Her vil jeg anbefale det bløde termotøj fra Wheat eller termoregndragten, Aiko, fra Wheat, som er en regndragt med termoisolering inden i. Læs også om Aiko her på siden.

Vi er kæmpe fan af overtøj fra Wheat og deres regntøj kan varmt anbefales.

Fragt
Pris

Mærke
bedste regntøj børn

Bedst til prisen – virkelig god værdi til lav pris

Regntøjet fra Mikk Line er uden tvivl testens bedste produkt til prisen. Regntøjet har et højt vandsøjletryk på 8000 mm og er af en god slidstærk kvalitet. Sættet er nemt at komme i for den små og fås med seler op til størrelse 110. Mikk Line regntøj findes i mange forskellige farver, så der er lidt at vælge imellem. Perfekt til børnehaven. Så mangler du budgetvenligt regntøj af en god kvalitet, kan Mikk Line varmt anbefales.

Obs. regntøjet fås også med fleeceforing – køb aldrig regntøj med fleeceforing. Det suger vand og bliver tungt og tager et år om at tørre. Køb almindeligt regntøj og noget lækkert termotøj i stedet. Eller termoregntøjet fra Wheat – det er super godt, hvis du ønsker isolering i regntøjet.

Fragt
Pris

Mærke
regntøj

Kvalitetsregntøj med lækre detaljer

Regntøjet fra Marmar er bare lækkert. Kvalitetsmaterialer og lækre detalje så som ribkant ved hilsen, så jakken føles ekstra dejlig at have på. Derudover er de blød foring rundt i kanten ved håndleddet, som også gør jakken ekstra komfortabel at have på. MarMar laver super lækkert overtøj og du går heller aldrig galt i byen med deres regntøj. Regntøjet her har et vandsøjletryk på 8000 mm, hvilket er et perfekt højt niveau. Det er testens anden dyreste, hvilket trækker en stjerne ned, men prisen kan opvejes at ekstra komfort og et produkt I kan du have i flere år og til flere børn. Se også deres lækre regndragter – perfekt til de små 🙂

Fragt
Pris

Mærke
IMG_2237

Fin pris og kvalitet

Regntøjet fra Celavi er budgetvenligt og fint i kvaliteten. Pasformsmæssigt minder det meget om regnsættet fra Mikk LIne og Wheat, men Celavi har et lavere vandsøjletryk på 5000 mm. Det er stadigt super fint og fornuftigt regntøj, som sagtens kan holde vandet ude, men det trækker en stjerne ned at vandsøjletrykket er lavere. Til gengæld kan regntøjet fra Celavi justeres ved håndleddet, så regntøjet kan komme til at sidde helt til og bedre holde vand fra at komme ned i ærmerne. Kvaliteten er lækker blød og nem at tage på og er bestemt et rigtig fint valg. Derudover er deres regnhandsker er også super gode til de små imens temperaturen stadigt ikke er så høj.

Obs. Celavi regntøj fås også med fleece foring – køb ALDRIG regntøj med fleeceforing. Det taget et ondt år om at tørre og jeg forstår slet ikke hvorfor det produceres.

Fragt
Pris

Mærke
regntøj børn

Bedste budgetvalg – Billigste regntøj i testen

Regntøjet fra Steenholt kan de fleste være med på prismæssigt. Klart billigste regntøj på markedet. Pasformen er lidt som MikkLine, men vandsøjletrykket er kun på 3000 mm mod 8000 mm ved Mikk Line. 3000 mm kan fint holde tør og kan fint bruges til skolebørn, som ikke længere “bader” i vandpytterne. Derfor er dette regntøj også mest anbefalet til skolebørn. Hvis dit barn går i naturbørnehave eller er meget ude i alt slags vejr, vil jeg anbefale regntøj med et vandsøjletryk på minimum 8000 mm. Men ellers et super fornuftigt sæt regntøj til en god pris.

Fragt
Pris

Mærke
bedste regntøj

Bedst til prisen – Super godt regntøj til aktive større børn

Regntøjet her fra Steenholt er 100 % polyester regntøj og har ikke den klassiske PU overflade. Det er super let og lækkert at have på. Regnsættet har et fornuftigt vandsøjletryk på 5000 mm, men er til forskel fra de andre regnsæt mere åndbart (5000 mg). Det er altså noget mere behageligt at have på for de større og mere aktive børn. Det er perfekt regntøj for skolebørn, der ikke længere ligger og svømmer i vandpytterne som børnehavebørn, men stadigt er aktive i udelegen.

Fragt
Pris

Mærke

Hvad er det bedste regntøj?

Regntøj til børn er svært at undvære i det danske klima. Især i børnehave og skole er det en nødvendighed.

Anbefalinger til valg af regntøj til børn

Regntøj skal kunne holde til at leg i vandpytter, gåture på regnvejr, mudderpøle og meget mere. Regntøj findes også med indbygget termotøj, som jeg klart vil anbefale til især de små børn under 3 år.

Børn 0-3 år:

Til de små, der stadigt tumler rundt en del på jorden, vil jeg anbefale den vandtætte termoregndragt, Aiko, fra Wheat. Så er det lille barn er fri for to lag (termotøj og regntøj), som godt kan blive lidt svært at bevæge sig ordentligt i. Til lunere forårsvejr og våde sommerdage, hvor termoregndragten er for varm, vil jeg anbefale en softshell dragt. Hvis du ønsker to delt til dit barn vil jeg anbefale regntøj fra Wheat enten alm. eller termeregn. Kan ofte findes på tilbud – tjek min links til de forskellige butikker.

 

Børn 3 år og op:

  • Et sæt to delt regntøj eller et soft shell sæt. En kombination af termoregnbuks fra Wheat og en almindelig regnjakke kunne også være en super god løsning.