Forside » Anbefalinger » NAVNEMÆRKER

DE BEDSTE NAVNEMÆRKER

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Hjælp dit barn med at holde styr på tingene? Sæt navnemærker i tøj, sko, madkasser m.m. og hjælp glemte sager retur igen. Navnemærker er uundværlige i børnehave og skole. Hjælp dig selv og dit barn med at holde styr på tingene. Læs om de bedste navnemærker her.

navnemærker

Bedst til prisen – Genialt at man kan bestille til flere børn

Navnemærker til børn er uundværligt – især hvis du har glemsomme børn 🙂 Navnemærkerne fra Kids Label er helt enkelt i deres udtryk, nemme at designe og holder super godt i vask og opvask. Klart dem der sidder bedst fast på madkasserne efter utallige gange i opvaskeren. Hos Kids Labels kan du, vildt smart, bestille navnemærker til op til tre børn samtidigt og selv fordele mængden af mærker  pr barn. Hvis du køber 210 stå, bestemmer du selv om de skal og hvordan de skal fordeles på 1-3 børn. Udover at være et af de mest holdbare navnemærker på markedet er det også billigst. Kan bestemt anbefales.

navnemærker

Testvinder – Smukke farverige navnemærker og sutter

Navnemærkerne fra Byhappyme er super fine og kan bestilles i mange forskellige designs. Hvis du er til helt enkle mærker i sort/hvid, vil jeg anbefale at købe dem hos Kids Labels, da de er billigere. Men vil du have farver på og have forskellige størrelser på navnemærkerne bør du klart vælge Byhappyme. Kvalitetsmæssigt holder de lige så godt som mærkerne fra Kids Labels, du betaler bare lidt mere for designet.

Navnemærkerne fra Byhappyme er fremstillet uden sundhedsskadelige stoffer og produceret med ECOLOGO / GREENGUARD certificeret printteknologi. Mærkerne er produceret med en miljøvenlig printteknologi til fremstilling af slidstærk og selvklæbende navnemærker. Derudover er navnemærkerne nikkelfri – PVC fri og lugtfri. Byhappyme kan helt sikkert varmt anbefales. 

Obs. Byhappyme laver også navnesutter, så hvis du skal i gang med opstart til vuggestue eller dagpleje, så kan jeg virkeligt anbefale at bestille en god stak sutter med navn på.

Hvad er navnemærker?

Navnemærker er små klistermærker, der kan sættes på tøj, sko, madpakker med mere. Navnemærker kan holde til tøjvask og falder heller ikke af i opvaskemaskinen.

Hvad skal man bruge navnemærker til?

Hjælp dit barn med at holde styr på tingene. Sæt navnemærker i tøj, sko, madkasser m.m. og hjælp glemte sager retur igen. Navnemærker er uundværlige i børnehave og skole. Hjælp dig selv og dit barn med at holde styr på tingene.

Måske du også vil læse…