bedste babysengetøj
Forside » Anbefalinger » BABYSENGETØJ

DET BEDSTE BABYSENGETØJ

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Du kan her læse om det lækreste babysengetøj på markedet. Jeg har testet forskelligt babysengetøj og vurderet dem på kvalitet, design og pris. Du kan læse min anmeldelser og anbefalinger af det lækreste babysengetøj herunder.

Sengetøj er jo meget et spørgsmål om smag og behag. Der findes så mange forskellige designs og kvaliteter, så vælg det du vil glædes over at putte din lille stjerne trygt i. Jeg er personligt mest til rolige farver og ikke for vilde prints og har altid valgt økologisk bomuld eller hør/silke til mine børn. Læs anmeldelser af mine favoritter her.

bedste babysengetøj

Babysengetøjet fra Garbo and Friends er luksus til de små. Det er en brand som virkelig forstår at skabe stemning og helhed omkring deres produkter. Babysengetøjet især muslin kvaliteten, som vi har testet er bare ultra blød og lækker. Derudover formår Garbo and Friends at skabe en fantastisk sammenhæng mellem deres andre produkter i samme smukke prints. Du kan skabe det sødeste babyunivers med sengerand, sengetøj, stofbleer, tæpper m.m. Bestemt fem stjerner til Garbo and Friends, som dog ligger lidt i den dyre ende prismæssigt og derfor ikke vinder testen. Men mangler du et lækkert ønske eller skal der lidt ekstra forkælelse til, så tøv ikke med at købe lækkerier fra Garbo and Friends.

Køb billigt hos Jollyroom eller se de bedste priser på Garbo and Friends sengetøj her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

babysengetøj

KONGES SLØJD overrasker konstant med de smukkeste prints og jeg har været trofast tilhænger fra de startede. Deres kvalitet på økologisk baby sengetøj er med tiden blevet en super blød bomuld. Bestemt en af favoritterne herhjemme. Et andet stort plus er også at Konges Sløjds smukke prints altid bliver lavet i andre produkter til baby også, så som babynest, stofbleer, pusletasker, puslepuder m.m. Det største “minus” er at det er svært at vælge mellem de mange flotte prints 🙂

Se de bedste priser på Konges Sløjd sengetøj her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

bedste babysengetøj

Bedst til prisen – virkelig fint budgetvenligt sengetøj

Sengetøjet fra Nørgaard Madsen er en virkelig fin kvalitet til en god pris. Det er økologisk bomuld og udvalget er kæmpe stort. Er du til små biler eller enhjørninger – der er det hele. Og er du som mig mest til et hyggeligt blomsterprint i neutrale farve, synes jeg det på billedet er super sødt. Her får du i hvert fald god værdi for pengene.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

bedste babysengetøj

Søde print og god kvalitet

Så mange fine print og god kvalitet. Thats mine føles kvalitetsmæssigt som Konges Sløjd og Studio Feder. Jeg tror bare at man skal vælge efter hvilket print man godt kan lide. Thats mine laver også matchende sengerande, tasker, puslepuder, stofbleer og endnu mega cute babytøj.

Se alle de lækre produkter fra Thats mine her.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

babysengetøj

STUDIO FEDER rammer tidens ønske om æstetik og naturfarver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den stenvaskede økologiske bomuldskvalitet er en smagssag. Jeg synes personligt at det er skønt at ligge i som voksen og fint til juniorsengetøj. Men som babysengetøj synes jeg at det bliver for “stift” at svøbe baby i. Et super godt valg, men mest til større børn.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

bedste babysengetøj

Cam Cams fantastiske univers er en favorit blandt mange. Cam cam babysengetøj findes i de skønneste prints. Der er bestemt noget for alle. Økologisk baby sengetøj i en blød bomuldssatinkvalitet. Efter flere vask synes jeg dog at kvaliteten bliver en smule mere nulret end de andre mærker jeg har prøvet – derfor en stjerne mindre. Men blot en lille detalje og bestemt ikke noget der skal holde dig fra at købe sengetøj fra Cam Cam.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke