Forside » Anbefalinger » Flyverdragt til børn 0-3 år
bedste flyverdragter

FLYVERDRAGT TIL BØRN

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

En flyverdragt til børn er svær at undvære i gennem vinteren. Til leg udenfor allerede fra starten af november og til langt ind i foråret. En flyverdragt skal kunne holde til at leg i sandkassen, ture på rutsjebanen, tumle i sneen og meget mere.

Du kan her læse om de bedste flyverdragter til små børn i alderen 0-3 år.

Hvis du leder efter de bedste flyverdragter til børnehave og skolebørn i alderen 3-10 år, så klik her.

De bedste flyverdragter til børn mellem 0-3 år

bedste flyverdragt

Testvinder – Bedst i test

Klart markedets bedste kvalitet – perfekt til aktive børn og leg i sneen

Molo har lavet lækre flyverdragter i mange år. Det er virkelig god kvalitet, som sagtens kan holde til flere børn. Vi har brugt Molo flyverdragter til flere børn gennem flere sæsoner – også til “hård” børnehave brug.

Pyxis flyverdragterne kommer hver sæson i forskellige genkendelige prints. Børnene elsker de smukke prints. Hætten er aftagelig og har aftagelig kunstig pelskant.

Molo Pyxis er super vandtæt og virkelig dejlig åndbar med tapede sømme. Pyxis har dobbeltlynlås, hvilket er helt genialt til de små. Det er nemmere at få dem i dragten og samtidigt undgår man at lynlåsen sidder og generer lige under hagen. Midterstykket mellem de to lynlåse kan nemmere foldes lidt ned. Det giver lidt mere “luft” til de små, der ikke har så lang en hals endnu.
Molo bruger 3M Thinsulate indvendigt, så Pyxis er perfekt varm.

Flyverdragten er let og rummelig. Mine børn har altid haft nemt ved selv at tage dem på.
Derudover er der reflekser på flyverdragten, så man kan se barnet på mørke dage.
Et andet stort plus er den bløde fleece kant langs halsen, der gør den ekstra behagelig for børnene at have på. Slutteligt vil jeg fortælle at dragten nemt kan vaskes uden hætten og jeg har også uden problemer tørret den i maskinen. Det er en lidt dyr flyverdragt, men jeg synes kvaliteten følger med og børnene elsker designet. Markedets mest velegnede flyverdragt til skitur pga den gode åndbarhed.

[wptb id=7512]

Se de bedste priser på Molo Pyxis her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Bedst til prisen – perfekt til de små

Super lækker flyverdragt med dobbelt lynlåse og høj åndbarhed

Flyverdragten Oriel fra Marmar er et virkelig godt valg. Højt vandsøjletryk, høj åndbarhed og virkelig slidstærk kvalitet til en fornuftig pris giver en fortjent plads som bedste produkt til prisen. Der er med denne dragt plads til mange timers aktiv leg i alt slags vejr.

Flyverdragten har de gode dobbeltlynlåse og hagebeskytter på begge. Derudover er Oriel foret med Thermolite vattering, så dit barn holdes rigtig dejlig varm udenfor.

Oriel er nem at skylle af for snavs, men kan også nemt vaskes i maskinen. En varm anbefaling – et rigtig godt valg til dit barn!

Opsummering:
 • Vandtæt 10.000 mm
 • Tapede vandtætte sømme
 • Åndbar 10.000 g/m2/24hrs
 • Thermolite vattering
 • Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO
 • Refleksdetaljer
Se de bedste priser på MarMar Oriel her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste flyverdragt til børn

Molo Hyde

Bedst til prisen – et virkelig godt valg

Hyde er den lidt mere prisvenlige flyverdragt fra Molo. Hyde går op til 3 år og Pingo  går fra 3 år og op. Det er Pingo, der er vist på billedet. Hyde har blot en lidt længere lynlås ned langs benet, så det er nemmere at få de små i dragten.

Du får virkelig meget for pengene her. Højt vandsøjletryk, høj åndbarhed og en lækker slidstærk kvalitet til en fornuftig pris. Det må give en fortjent plads som bedste produkt til prisen. Der er med denne dragt plads til mange timers aktiv leg i alt slags vejr.

Flyverdragten har lækker blød fleece inden i og varm 3M™ Thinsulate™ isolering

Den udvendige HEIQ ECO DRY-imprægnering gør dragten nem at skylle af for snavs. Flyverdragten kan dog også nemt vaskes i maskinen. En virkelig lækker flyverdragt til dit barn!

Opsummering:
 • Vandtæt 12.000 mm
 • Tapede vandtætte sømme
 • Åndbar 8.000 g/m2/24hrs
 • Vindtæt og lækker varm 3M™ Thinsulate™ isolering
 • HEIQ ECO DRY-imprægnering uden brug af fluor
Se de bedste priser på Molo Hyde her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste flyverdragt til børn

En Fant flyverdragt

Super lækker blød flyverdragt

Flyverdragterne fra En fant er et rigtig godt og prisvenligt valg. Du får super meget værdi for pengene. Meget slidstærk kvalitet, testens højeste vandsøjletryk og lækkert blød for samt dobbelt lynlås.

Alle søm er tapede og dragten holdte tør, selvom min søn nærmest tog bad i en stor vandpyt. Denne flyverdragt kan bestemt holde varm og tør til mange timers leg i sneen. Og så er prisen super skarp i forhold til markedet.

Flyverdragten er lavet med dobbeltlynlås til de små under 3 år og med enkelt lynlås til de større børn.

Opsummering:
 • Vandtæt 20.000 mm
 • Tapede vandtætte sømme
 • Åndbar 5.000 g/m2/24hrs
 • Virkelig slidstærk kvalitet
 • Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO
 • Slidstærke fodstropper
Se de bedste priser på En Fant flyverdragterne her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste flyverdragt til børn

Fantastisk flyverdragt til de små, der stadigt sidder mest ned.

Flyverdragten Gotland fra Reima er et sikkert og godt valg til de små. De er lavet i en super slidstærk kvalitet, som kan holde til at blive kravlet og rutsjet i. Min søn kravlede og tumlede rundt som 1, 5 år en hel sæson i Gotland flyverdragten og den fremstår nærmest som ny. Den slidstærke kvalitet holder, hvad den lover.

Gotland flyverdragten er vandtæt og lavet med et specielt isoleringslag, der holder barnet varm i både hård frost og kraftige vinde. Derudover har den ekstra isolering omkring numsen, så de små ikke bliver kolde, når de sidder i sneen eller en kold sandkasse.

Dragten er nem at skylle af for snavs, men kan også nemt vaskes og tørres i maskinen. Et rigtig godt og tillige prisvenligt valg til dit barn!

Opsummering:
 • Vandtæt 10.000 mm
 • Tapede vandtætte sømme
 • Åndbar 7.000 g/m2/24hrs
 • Isolerende siddepude
 • Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO
 • Slidstærke fodstropper
Se de bedste priser på Reima Tec Gotland her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste flyverdragter

Bedste budgetvalg – Virkelig meget værdi for pengene

Name it skal bestemt også nævnes i denne test for her får du virkelig god værdi for pengene. Flyverdragterne snow10 kommer i forskellige smukke prints og har et super flot vandsøjletryk, så der er plads til mange timers leg i sneen. Flyverdragten har den ekstra vattering omkring numsen, som varmer lidt ekstra, når de sidder i sneen eller en kold sandkasse.

Min børn har haft flyverdragter fra Name it gennem flere sæsoner. De er super fine til det danske klima. Flyverdragten fra Name it er vindtæt og åndbar og til kun 650 kr er det bestemt et super godt prisvenligt valg til dit barn!

Opsummering:
 • Vandtæt 10.000 mm
 • Tapede vandtætte sømme
 • Åndbar 4.000 g/m2/24hrs
 • Vatteret siddepude
 • Fluorocarbon-fri vand- og smudsafvisende overfladebehandling BIONIC-FINISH®ECO
 • Slidstærke fodstropper
Se de bedste priser på Name it Snow10 her:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
flyverdragt børn

Bedst til prisen – gummiflyverdragt

Fantastisk gummiflyverdragt til de små med dobbelt lynlås

Gummiflyverdragten fra Wheat har et højt vandsøjletryk, der holder dit barn tørt og foret sørger for varmen. Den har to lynlåse, hvilket der er mange, som finder nemmere i brug ved de små børn. De to lynlåse giver mere luft om halsen, hvilket jeg personligt vil fremhæve, da de små ikke har så lang hals og derfor kan blive generet af en alm. lynlås under hagen.

Gummiflyverdragter har en lavere åndbarhed end normale flyverdragter og er derfor bedst til de små, der ikke er så aktive. Dragten er super nemt at skylle ren under bruseren, men tager lang tid om at tørre, hvis du maskinvasker den. Derfor vil jeg mest anbefale gummiflyverdragter til børn, der stadigt bruger ble eller har meget få uheld, da den bør maskinvaskes mindst muligt.

Wheat har lavet en super god gummiflyverdragt til en fornuftig pris – bestemt et rigtig godt køb.

Opsummering:
 • Vandsøjletryk: 9.000 mm
 • Åndbarhed: 600 g/m2/24 h
 • Oeko-tex 100 certificeret og PFC-fri
 • Alle sømme er vandtætte og forseglet samt vandtætte Ykk lynlåse
 • Refleksdetaljer og to lynlåse
 • Bedst til ble børn eller børn med få uheld, da den rengøres bedst med en våd klud og ikke maskinvask
Se de bedste priser på Wheat Evig her:
flyverdragt til børn

Lækker vandtæt flyverdragt til børn med ble

Gummiflyverdragterne vinder mere og mere frem og det forstår jeg godt. Kombinationen af flyverdragt og regntøj gør sig super godt i det danske våde efterårs/vintervejr. Især vil jeg anbefale gummiflyverdragten til de små, der går, men stadigt sidder ned meget af tiden og leger. Også genial til skovbørnehavebørn.

Yderlaget er som regntøj og holder fugt ude, men samtidigt holdes barnet varm af foret. Gummiflyverdragten er nem at vaske af under bruseren og behøver ikke komme i vaskemaskinen. Genial til blebørn, men hvis dit barn er uden ble og har uheld en gang imellem, vil jeg ikke anbefale gummiflyverdragten, da den ikke kan tørres i tørretumbleren som andre flyverdragter og generelt bare tørre lidt langsomt.

En gummiflyverdragt er ikke så åndbar, som en alm. flyverdragt. Så hvis du har et meget aktivt børnehavebarn, vil jeg ikke anbefale en gummiflyverdragt. Har du til gengæld har et barn, der elsker at lege med vand, lave mudderkager mm, så er denne dragt helt genial. Også til de små vuggestue børn er gummiflyverdragten helt genial. Min søn på 1,5 år har altid haft en perfekt temperatur i den og pasformen er super god.

Opsummering:
 • Vandsøjletryk: 10.000
 • Tapede sømme og Thermolite foring
 • Åndbar (ikke oplyst, men jeg tænker omkring de 600 ligesom Wheat gummiflyverdragten)
 • Vindfang i ærmer og forneden i dragten
Se de bedste priser på gummiflyverdragter fra Konges Sløjd:
Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Flyverdragt hvornår?

En flyverdragt til børn er svær at undvære i gennem vinteren. Til leg udenfor allerede fra starten af november og til langt ind i foråret. En flyverdragt skal kunne holde til at leg i sandkassen, ture på rutsjebanen, tumle i sneen og meget mere.

Så hvilken flyverdragt er bedst?

Vi har testet mange forskellige flyverdragter.

Flyverdragterne er vurderet på slidstyrke, materiale/kvalitet, pris og pasform.

Her er vores bud på de bedste flyverdragter på markedet i år:

De bedste flyverdragter til børn i alderen 0-3 år

De bedste flyverdragter til børn i alderen 3-10 år

Du vil måske også læse…