Forside » Anbefalinger » PUSLETASKE
bedste pusletaske

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Pusletasker er lavet med tanke for alt det man kan have med til sin baby uden det hele roder rundt oveni hinanden. Der er ofte afmålte lommer til bleer, vådservietter, sutteflasker m.m., så du hurtigt kan finde de ting du har brug for.

Vi har testet forskellige pusletasker – hver pusletaske er vurderet på funktion, kvalitet, design og pris. Læs om dem alle herunder. Håber du finder inspiration til dit køb.

Top 5 bedste pusletasker:

  1. Day et Mini – Bedst i test
  2. Konges Sløjd – Bedst til prisen
  3. Cama Copenhagen – Bedst til de helt små
  4. Cam Cam
  5. Rains – Vandafvisende, praktisk og budgetvenlig

DE BEDSTE PUSLETASKER

bedste pusletaske

Day et Mini har lavet flere forskellige pusletaske, men her kan du læse om Re-Q diaper bag. Denne lækre pusletaske vinder bedst i test på grund af dens geniale opbygning. Tasken har to store rum, som begge har lommer til bleer, vådservietter, sutter m.m samt masser af plads til skiftetøj, mad og legetøj.

Taskens opdeling giver også plads til at man sagtens kan have bleer og skiftetøj med til to børn i hver deres rum. Udenpå har tasken to mindre lommer samt to lommer i siderne til flasker.

Helt genialt for denne taske er det indbyggede pusleunderlag, der er lynet uden på tasken og dermed ikke fylder og roder rundt inden i tasken. Det er smart og den foldes nemt sammen og ser pæn ud.

Diaper bag har en smuds og vandafvisende overflade og en skulderstrop, så den også kan hænge på barnevognsstyret.

Diaper bag kommer i flere forskellige farver, så der er noget for en hver smag. Vær dog obs på at vælge diaper bag og ikke baby bag fra Day et Mini. Baby bag har nemlig kun et stort rum og ikke håndtag, som diaper bag.

Denne pusletaske er bare et rigtig godt køb!

Se de bedste priser lige her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Se en præsentation af Day Et Mini Diaper bag

pusletaske

Konges sløjd laver klart den bedste pusletaske til prisen. Et virkelig godt køb, der kan bruges gennem mange år. Tasken er lavet i blød oekotex-certificeret polyester og bomuld, som er Bionic Finish Eco overfladebehandlet og dermed vandtæt!

Fordelingen i pusletasken er helt perfekt – der er et indbygget pusleunderlag og mange forskellige rum af gode størrelser, så bleer, tøj mm. kan holdes adskilt.

Pusletasken fra Konges Sløjd er en af mine favoritter. Jeg slæber altid lige lidt ekstra med og det er den rummelig nok til at kunne klare. Faktisk kan den rumme skiftetøj til flere børn ad gangen, hvilket er en stor fordel i vores hjem 😉

Udover de mange gode rum indeni tasken, har tasken også to udvendige lommer. Den ene har en smart og direkte åbning til vådservietter. Helt genialt, da det altid er dem, man står og leder efter. Den anden lomme udenpå kan rumme nøgler og andre ting, du hurtigt skal kunne komme til.

Pusletasken har en fast bund, der gør den mere stabil end andre pusletasker. Slutteligt vil jeg fremhæve den stabile flaskeholder funktion, der er inde i tasken. Lommen er lavet i “termo” og derfor kan holde koldt og varmt.

Bare et super godt køb – også når børnene ikke bruger ble længere. Så er lommerne geniale til undertøj, tandbørster mm. Derfor et genialt køb også på den lange bane 🙂 

Se de bedste priser lige her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste pusletaske

Klar favorit til de helt små

Denne kategori blev nødt til at have to testvindere, da denne lækre pusletake fra Cama Copenhagen også er helt genial.

Designet fungerer som et mobilt puslebord. Når tasken åbnes helt op, foldes en blød madras ud og alt hvad du har brug for opbevares i små lommer ved siden af. Baby kan ligge trygt og godt og blive skiftet næsten alle steder. Selv på et hårdt flisegulv, en bænk i parken eller hvor I nu er henne. Derfor favorit til de helt små.

Pusletaskens yderstof er af vandtæt materiale og har rigeligt plads til skiftetøj, bleer og andre baby nødvendigheder. Inde i tasken er der 2 praktiske ekstra lommer, som du kan tilgå uden hele tasken skal pakkes ud. Udenpå er der en lille og stor lomme til nøgler, telefon og andre små ting.

Du kan til tasken tilkøbe to smarte holder til at sætte på barnevognen eller klapvognen. Så kan du nemt klikke tasken på holderne, når I skal på tur.

En virkelig god pusletaske og bestemt et godt køb!

Se de bedste priser lige her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
hospitalstasken

Lækker smudsafvisende kvalitet i flotte farver

Cam Cam er svær at komme udenom, når det gælder pusletasker. Deres pusletaske er blød og den smudsafvisende yderside og inderside gør den praktisk at have med på farten.

Pusletasken har en god opdeling med store rummelige lommer. Størrelsen på tasken passer fint under de fleste barnevogne og klapvogne. Der medfølger ikke et pusleunderlag til tasken, men kan købes ved siden af. Det vil jeg anbefale at gøre, så har du altid et rent og trygt sted at pusle baby.

Se forskellige bud på pusleunderlag længere nede på siden.

Et stort plus for Cam Cams pusletasker er også deres design og mange flotte farver. De skriger ikke pusletaske langt væk og sagtens kan bruges som weekendtaske eller lignenede efterfølgende.

Du skal dog være opmærksom på at du køber den nyeste model fra Cam Cam. Lynlåsen er lavet længere på de nye modeller, hvilket gør det meget nemmere at komme ned i tasken.

Bestemt et rigtigt fint valg – også på den lange bane.

Se de bedste priser her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Tote tasken fra Rains er egentlig ikke en decideret pusletaske. Jeg har bare valgt at tage den med, da jeg synes den er super smart til at have med på farten i alt slags vejr. Den er nemlig vandtæt. Og hvis jeg stod midt i en kæmpe regnbyge, ville jeg bestemt foretrække tørt indhold i min pusletaske fremfor mange rum.

Tasken har nemlig kun et stort rum, men til gengæld er den så rummelig, at du sagtens kan have et pusleunderlag deri samt alt muligt andet. Den kan også med fordel bruges som weekendtaske. En virkelig lækker og praktisk taske, som både har et fedt design og god anvendelighed – også når der ikke skal pusles mere.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
studio noos pusletaske

Pusletasken fra Studio Noos er den pusletaske, jeg har testet, der minder mest om en almindelig taske. Faktisk er den som en kæmpe stor mulepose/stofpose.

Pusletasken har kun et stort rum, men til gengæld er den så rummelig, at du sagtens kan have et pusleunderlag deri samt alt andet du skal have med på tur.

Et stort plus ved denne skønne taske er den lange rem/hank, der gør at tasken både kan bæres over kryds og hænge på barnevognsstyret (så længe tasken ikke er for tung).

En virkelig lækker pusletaske, som både har et fedt design og god anvendelighed – også når der ikke skal pusles mere.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
pusletaske

Smart hvis du ejer en Bugaboo vogn

Pusletasken fra Bugaboo kan bruges sammen med Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Bee5 og Bugaboo Buffalo. Tasken kan monteres på håndtaget af vognen og er derfor mest smart, hvis du ejer en af de nævnte vogne.

Tasken er rigtig godt indrette med 4 gode rum indeni tasken samt et foldbart pusleunderlag. Udenpå har pusletasken også 4 lommer, hvor den ene er en isoleret lomme, der kan holde sutteflasken varm. Et andet plus ved pusletasken er at den ikke skriger langt væk af pusletaske og du kan sagtens bruge den efter bleskift er et lukket kapitel.

Enkelt og pæn. Lidt dyr, hvorfor den kun får 4 stjerner.

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 
bedste pusletaske

Systematisk og praktisk

Pusletaske fra Skip Hop har god plads og en masse praktiske lommer – hele 10 fordelt indeni og udenpå, så her har du mulighed for at pakke systematisk med alt adskilt og hurtigt finde det du mangler. Der medfølger en vand og smudsafvisende madras, som nemt kan foldes sammen og tages med.

Tasken har en pæn og kønsneutral farve, hvilket muligvis gør den til en favorit for far og så kan den let sættes på klapvogn eller barnevognsstyret.

Skip hop tasken kan bruges over lang tid, da dens mål passer med en 15″ bærbar computer og dermed kan anvendes som andet end pusletaske. 

Personligt synes jeg tasken er super praktisk og smart men ikke min egen favorit, da jeg godt lide en pusletaske med lidt mere spræl. Til gengæld synes min mand at denne taske er rigtig smart 😉

pusletaske

Eksklusiv og praktisk

Ida Ising tasken var en af mine første pusletasker – dengang var det en fold-ud madras og opbevaringslommer med hank omkring – smart altid at have en tryg puslemadras med, men ikke smart at man altid skulle have det hele pakket ud for at komme ind til tingene i lommerne.

Nu har Voksi opgraderet den oprindelige taske, så man nu får en rummelig ruskindstaske, hvor fold-ud madrassen kan ligge nede i. Derudover har de også tilføjet en termoflaskeholder og stropper til at fastgøre pusletasken til barnevognen. Fordelen ved denne taske er at den sagtens kan bruges som alm. taske, når man ikke længere har brug for puslefunktionen. Derudover synes jeg tykkelsen på madrassen og de rummelige lommer gør den til en luksus pusleplads on the go for baby. 

Personligt kunne jeg dog godt have tænkt mig lidt mere plads i selve tasken og så er det jo en smagssag om man er til ruskind.

bedste pusletaske

Prisvenlig pusletaske

Pusletasken fra Kidzroom er en god budgetvenlig pusletaske, som kan alt det nødvendige. Den er rummelig og har gode lommer både indvendigt og udvendigt, så tingene kan opdeles. Der medfølger et tyndt pusleunderlag og en flaskeholder og tasken fåes i flere forskellige farver og mønstre. Selve kvaliteten på stoffet og håndtagene er ikke så blødt og lækkert som på nogle af de andre modeller. Prisen taget i betragtning, synes jeg dog at man får rigtig meget for pengene.

Hvad er en pusletaske?

Pusletasker er lavet med tanke for alt det man kan have med til sin baby uden det hele roder rundt oveni hinanden. Der er ofte afmålte lommer til bleer, vådservietter, sutteflasker m.m., så du hurtigt kan finde de ting du har brug for.

Er en pusletaske nødvendig?

Helt nøgternt kan man jo i princippet bruge en hvilken som helst taske til pusletaske. Den skal bare være af en rummelig størrelse. Men når det så er sagt, så har rigtige pusletasker altså nogle designmæssige fordele, som du bliver glad for i dit barns første år, hvor du kommer til at skifte en hel del bleer på farten.

Hvilken pusletaske skal man købe?

Jeg har virkelig prøvet mange forskellige pusletasker gennem årerne og jeg har fremhævet de bedste her.

Jeg ville dog selv gå med Konges Sløjd eller Cama Copenhagen alt efter hvilken opdeling, du helst foretrækker. Faktisk har jeg været super glad for at have begge tasker ved mit fjerde barn, da de supplerer hinanden super godt. Cama er altid med på farten og står fast i bilen, så den er klar til at komme med. Konges Sløjd rummer alle børnenes skiftetøj, bleer m.m. og pakkes også altid med på tur.

Top 5 bedste pusletasker:

  1. Day et Mini – Bedst i test
  2. Konges Sløjd – Bedst til prisen
  3. Cama Copenhagen – Bedst til de helt små
  4. Cam Cam
  5. Rains – Vandafvisende, praktisk og budgetvenlig

Håber du har fundet inspiration i mine anmeldelser og fundet din nye favorit pusletaske. 

 Har du brug for andet til din baby, kan du læse min baby shopping guide her.

MÅSKE DU OGSÅ VIL LÆSE…