Forside » Anbefalinger » BEDSIDE CRIB

BEDSTE BEDSIDE CRIB

(Alle anmeldelser er skrevet fra hjertet, men links i artiklen er sponsererede)

Du kan her læse om de bedste bedside cribs på markedet og hvad man kan bruge en bedside crib til. Vi har testet 4 forskellige bedside cribs og vurderet dem på funktion, kvalitet, design og sikkerhed.

Læs mere om vugger og bedside cribs nederst på siden.

bedste Bedside crib

Bedst i test – Alle pengene værd

BabyBay er kendt for god kvalitet og høj sikkerhed. Det slår heller ikke fejl i denne lækre bedside crib. Vi har testet modellen, Maxi, som er ekstra bred og lang. Denne model kan nemt kombineres med et babynest.

Babybay bedside crib er nem at samle og justere i højden, så madrassen kommer til at være i samme højde som din egen seng. Den kan nemt fastspændes til din seng i bunden af boxmadrassen, så sikkerheden er på plads.

Der kan tilkøbes en ekstra side, så denne bedside crib senere kan fungere som en tremmeseng. Derudover kan den justerbare bund også lave sengen om til en lille bænk til børneværelset.

Pris sammenholdt med udseende, sikkerhed og funktion gør klart BabyBay til den bedste bedside crib på markedet. Du vil ikke fortryde at have din baby tæt på med denne bedside crib.

Køb BabyBay billigst hos Jollyroom.

bedside crib

Maxi-cosi har lavet iOra – en super smart seng til baby. Den fungerer rigtig fint som bedside crib og kan nemt laves om til en almindelig vugge ved at lyne den ene side op.

iOra kan nemt justeres i højden. En smart detalje er, at den kan hæves forskudt, så hovedenden kan indstilles højere end forenden. Det kan være en fordel, hvis baby er blevet forkølet eller døjer med refluks. Der kan det  hjælpe, at barnet ligger lidt med hovedet opad.

En anden stor fordel med iOra er, at den nemt kan foldes sammen og tages med i den medfølgende rejsetaske. 

Dog ville det have være smart, hvis siden kunne lynes helt ned til babys madras, så den kunne ligge i plan med voksensengen. Den lille kant er sikkert lavet med tanke på at baby ikke skal kunne rulle ud af sengen. Så på sin vis er den måske god at have.

Sengen er i overensstemmelse med gældende sikkerhedskrav – man skal dog sørge for at sengen fæstnes korrekt på den voksnes seng, så der ikke kommer en potentielt farligt hul imellem de to senge. Sengen er lavet i lækre materialer og har en god madras. Den kan sagtens bruges til mere end et barn. 

En super god og alsidig bedside crib.

Kan købes hos Jollyroom eller se de bedste priser på Maxi-Cosi iOra her:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Test af bedside cribTest af bedside crib iOra fra Maxi cosi

Bedst til prisen – Budgetvenlig bedside crib

Denne lille fine bedside crib fra Jollyroom er faktisk ret lækker og har samtidigt en god pris. Babysengen kan bruges som almindelig tremmeseng, men også som bedside crib, da hele den ene side kan tages af. Der medfølger remme, så sengen kan spændes sikkert fast til din egen seng. Sengen har 6 højdejusteringer, så kan tilpasses de fleste voksensenge.

Jeg synes man får  rigtig meget for pengene i denne bedside crib og kan sagtens bruges til flere børn.

Inspiration til andre mulige bedside cribs:

Vis Filtre
Fragt
Pris

Mærke
 

Ofte stillede spørgsmål ang. bedside crib:

Hvad er en bedside crib?

En bedside crib er en åben babyseng, der kan står/spændes fast på en voksenseng. Så kan baby ligge helt tæt på mor, men stadigt have sit eget område. Super dejligt ved natteamning at baby ligger så tæt på.

Bedside crib vs. vugge?

Vugge eller bedside crib kan være babys første seng og kan bruges indtil de begynder at kunne sætte sig op selv. En vugge er, som det ligger i navnet en seng, der med blide bevægelser vugger baby i søvn. Hvis dit barn har svært ved at finde ro, kan en vugge være en ideel løsning. Og evt. en slyngevugge. En bedside side crib er en lille seng med åbning i den ene side, der står ved siden af moderens seng. En vugge og en bedside crib udelukker ikke hinanden. Mange er meget glade for at have begge dele. En vugge kan nemt flyttes rundt i huset og bruges i løbet af dagen. Især en slyngevugge kan give tiltrængte pauser i løbet af dagen. En bedside crib er guld værd om natten, så baby kan ligger tæt på moderen, når der skal ammes. Når amningen er slut, kan baby nemt løftes over i sin egen lille seng ved siden og sove videre. Og du har din normale seng med god plads til at sove uden at være nervøs for at trille over baby. Jeg har med mine ældste børn aldrig haft brug for vuggen. Jeg har dog mange veninder, hvis energi og overskud er blevet reddet af en vugge - især slyngevuggen. Jeg puttede mine ældste børn i et babynest i en tremmeseng. Jeg ville dog ønske, at jeg havde haft en bedside crib i stedet for tremmesengen, så jeg havde været fri for at skulle ud af sengen om natten for at amme. Det har jeg nu prøvet med min yngste og det er da bare for lækkert og bestemt anbefalelsesværdigt.  

Hvorfor bedside crib?

En bedside crib er smart, da baby nemt kan ammes i løbet af natten og hurtigt ligges tilbage i sin egen seng. Trygheden og kontakten til dig kan være der, samtidigt med at du selv har plads til at sove ordentligt. 

Er bedside crib nødvendig?

Nej i princippet ikke, men baby skal jo sove et sted. Jeg vil dog klart anbefale en bedside crib, da det er bare fantastisk at have baby tæt på, men stadigt på sit eget område, så man selv sover mere roligt og uden frygt for at ligge sig ovenpå barnet.

Hvordan skal bedside monteres?

En bedside crib monteres direkte på forældrenes seng og findes i forskellige højder, så vær opmærksom på at du købes en i korrekt højde i forhold til din seng.  Der findes mange forskellige bedside cribs på markedet - vær dog altid opmærksom på sengen kan spændes ordentligt fast til din seng, så der ikke kommer et hul mellem de to sengen, som potentielt kan være farlig for baby. Derudover bør du aldrig købe et produkt der ikke overholder gældende EN sikkerhedsstandarder (din sikkerhedsgaranti som forbruger), så husk altid at spørge til dette inden du køber. Better safe than sorry.

Hvilken bedside crib er bedst?

Jeg vil klart anbefale BabyBay bedside crib, som fås i forskellige størrelser alt efter hvilken seng den skal passe til. Læs hele anmeldelsen af BabyBay bedside crib på https://www.begynderbaby.dk/babyudstyr/bedste-bedside-cribs/

MÅSKE DU OGSÅ VIL LÆSE….